אצלנו החמד נמצאת דיי קבוע במקרר, בדרך כלל משתמשים איתה לטוסטים או שאני מוסיפה אותה לפעמים לסלט. הפעם ניסיתי משהו שונה, מתכון שמשלב גבינת חמד ויוגורט עם פסטה. המתכון הוא במקור של גיל חובב, מבחינת התבלינים הוספתי את מה שהיה לי. לדעתי אפשר לאכול גם חם וגם קר. מנה קלילה וההכנה מהירה. וגם אלטרנטיבה עם פחות קלוריות לעומת רוטב שמנת.
המתכון:
(על פי גיל חובב)
מצרכים
1 שקית פסטה קצרה (פנה, פרפרים, קונכיות)
1 חבילה (250 גרם) גבינת חמד 5%, חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס זיתים (או ירוקים מרים, או שחורים מזן קלמטה) מגולענים וקצוצים גס
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור גרוס
קורט אגוז מוסקט
2 כפות יוגורט לכל מנת פסטה
אופן ההכנה
1.מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומחלקים לצלחות הגשה עמוקות.
2.מפזרים מעל כל מנה אישית זיתים, קוביות חמד ופטרוזיליה.
3.יוצקים מעל שתי כפות גדושות יוגורט, ממליחים, מפלפלים ומגררים מעט מוסקט.
4.מגישים ונותנים לסועדים לערבב את מנתם בעצמם.
2.מפזרים מעל כל מנה אישית זיתים, קוביות חמד ופטרוזיליה.
3.יוצקים מעל שתי כפות גדושות יוגורט, ממליחים, מפלפלים ומגררים מעט מוסקט.
4.מגישים ונותנים לסועדים לערבב את מנתם בעצמם.
בתיאבון!
לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה