מתכון פשוט מאוד להכנה, מחכים כמה דקות עד שהבצק מתרכך מעט. אפשר גם לרדד אותו מעט, מכניסים חלוה (אני השתמשתי בחטיפי חלוה fingers, זה היה מאוד נוח כי הם צרים וארוכים), כך שמתי חטיף חלוה לאורך, גילגלתי עם הבצק מסביב, ואז חתכתי לחתיכות קטנות.
אפשר לאפות בתנור, אני הנחתי בתוך מכשיר מולטיקייק, בפלטת קייקפופס.
תוך כמה דקות יצאו חטיפי חלוה עטופים בבצק קריספי, חמימות, טעימות ונחטפות ברגע!
החטיפים החומים באמצע הם עם חלוה בשילוב פולי קקאו, הבהירים הם חלוה וניל ללא תוספת סוכר.
לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה