יום שני, 10 באוגוסט 2015

ספרי מתכונים "צעד אחר צעד" עוגות ועוגיות\לחם עם הדרכות וצילומים מפורטים


מספיק להסתכל על הבלוג כדי לראות שאני אוהבת מתכונים פשוטים וקלים להכנה.

כך גם מאוד שמחתי לקבל שני ספרי בישול עם מתכונים של צעד אחרי צעד, מאת קרוליין ברתרטון.

האחד "עוגות ועוגיות" עם מעל 100 מתכונים והשני "לחם" - עם 99 מתכונים!

בשניהם המתכונים מפורטים, מלווים בתמונות של שלב אחר שלב, הסברים על כל מתכון וטכניקות.




הספר "צעד אחר צעד עוגות ועוגיות" מחולק לפרקים "עוגות ליומיום" - כמו עוגת שייש, רולדה, עוגות תפוחים, עוגות שוקולד, עוגת אוכמניות הפוכה, עוגת דובדבנים ושקדים, "עוגות חגיגיות" - כמו עוגת פירות עשירה, עוגת עקיצת הדבורה, קרמשניט , "עוגות קטנים" - כמו קאפקייקס, סקונס, עוגיות סנדוויץ ופרק "עוגיות", עם מתכונים לעוגיות שיבולת שועל, חמאה, מקרונים, ביסקוטי, בראוניז.




בסוף חלק מהמתכונים מצויינות גרסאות שונות של אותו סוג עוגה\עוגיה.
לדוגמה: עוגיות סנדוויץ, עם מתכון מפורט ולאחר מכן סוגים נוספים, כמו עוגיות סנדוויץ' חמאת בוטנים, עוגיות סנדוויץ' שוקולד תפוז...






הספר "צעד אחר צעד לחם" מכיל מתכונים של לחמים אהובים מרחבי העולם. הוא בנוי בדומה לספר העוגות, כלומר מחולק לפרקים: "לחמים קלאסיים" - כמו לחם לבן, לחמניות חמוציות ופקאן, לחם גרעינים, בייגלס, "לחמי בוטיק" - כמו לחם מחמצת, בגט, לחם שיפון, "לחמים שטוחים וחטיפים פריכים" - כמו פיצה, נאן, טורטיות, "לחמים מהירים" - כמו לחם סודה, לחם תירס, פנקייקס, קלפוטי, "לחמים מתוקים" - כמו בריוש, חלה, מאפים.



לאורך הספר, ישנים טיפים שונים.


כל המתכונים בספר כשרים.

לפני כל מתכון מצויין כמות המנות, זמן הכנה, זמן אפייה וזמן הקפאה. בשני הספרים.

ספרי בישול כלבבי, שגורמים לי חשק להתחיל להכין דברים.



המתכון הראשון שככה בחרתי באקראי, היה נראה לי גם קל וגם טעים הוא לחם ג'בטה, ואני מודה שאני קצת מתלהבת עם עצמי שהכנתי לחם בעצמי, שיצא ממש טוב.





וזה בזכות הספר!




  לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:


2 תגובות:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...