יום ראשון, 25 באוקטובר 2015

מתכון למוקפץ הטעים ביותר שיצא לכם להכין





מתכון בסיסי וטעים במיוחד למוקפץ



נכון, מוקפץ זה קל להכנה, ואפשר לבחור את המצרכים לפי הטעם האישי. אבל יש חשיבות גם בסדר הוספת הירקות, כיוון שחלק מתרככים מהר יותר מאחרים.

אשתף אתכם במתכון שלי, שאחרי מספר ניסיונות ואילתורים, זה ה-מתכון שלי למוקפץ, עם שלבי הכנה הנכונים לקבלת התוצאה הטעימה ביותר. 

שימו לב לרשימת המצרכים. תכינו בדיוק בסדר הזה, בהקפצה במחבת או בווק. 

למרות ההמלצות שלי, אם יש ירק ברשימה שאתם לא אוהבים, כמובן שניתן לדלג עליו ותוכלו גם להוסיף ירקות נוספים שמתחשק לכם, כמו ברוקולי או נבטים. 


1 בצל
4 שיני שום 
פלפלים (אני אוהבת אדום וצהוב) 
1 גזר בינוני 
חתיכת כרוב
1 קישוא
בסוף מוסיפים פטריות 
אפשר גם בצל ירוק

לתיבול:
מלח, פלפל
דבש (כפית)
רוטב צ'ילי (4 כפות)
רוטב סויה (4 כפות)

כמובן חותכים ומגרדים את הירקות לפני כן וכאמור, מקפיצים הכל ביחד. 



 * אם תרצו להוסיף רצועות חזה עוף, מומלץ לטגן אותן קודם לכן, לשמור בצד ולהוסיף בשלב הסיום למוקפץ.

במקביל, ניתן לבשל נודלס, אטריות או להכין אורז לבן ולערבב או להגיש את המוקפץ מעל.




 
לפני ההגשה אני ממליצה להוסיף חופן של אגוזי קשיו למנה.


 
תענוג, מנה בריאה, עשירה במגוון ירקות מאודים, ששומרים על הערך התזונתי שלהם, עם שימוש במעט שמן וגם טעימה מאוד!



מותג הקולנארי "מאסטרשף" מתרחב עם סדרה אסייתית

הסדרה כוללת:
רוטב סויה, טריאקי, צ'ילי מתוק, צ'ילי חריף, נודלס, אטריות אורז וקרם קוקוס.



המטבח האסייתי הוא אחד האהובים עלי, בעזרת מוצרים כמו מן הסדרה האסייתית של מאסטרשף, אפשר להכין מגוון מנות עם ניחוח אסייתי גם בבית, ביניהם כמובן מנות מוקפצות, מנות "קארי" עם בשר, דגים או ירקות, אך גם להפוך סלטים ומרקים לאקזוטיים ועוד כיד הדמיון.


בסדרה האסייתית של "מאסטר שף":

רוטב סויה - רוטב הסויה של "מאסטר שף", מיסודות המטבח האסייתי, מיוצר מפולי סויה מובחרים, שצמחו במדרונות הרי הצפון של תאילנד. האקלים המדויק וקרקע איכותית, יוצרים בית גידול מושלם לפולי הסויה המשובחים. המתכון הייחודי נרקח על ידי "מאסטר שף", ומשלב ארומה עמוקה ועשירה עם גוף רוטב מדויק.

500 מ"ל, 14.90 ש"ח

רוטב טריאקי - רוטב המצטיין במרקם סמיך, העוטף את המנה, ובטעם מתקתק עמוק. 
מיוצר בתאילנד והותאם במיוחד לחיך הישראלי.

300 מ"ל, 11.90 ש"ח
 


רוטב צ'ילי מתוק - היחיד שמכיל 25% צ'ילי חריף. 
מתכון מדויק, המשלב מתיקות מאוזנת עם קורטוב חריפות. מיוצר בתאילנד ועבר התאמה לחיך הישראלי.

700
מ"ל, 14.90 ש"ח
 
רוטב צ'ילי חריף - עם אחוזי הצ'ילי הגבוהים ביותר הנמצאים היום בשוק-35%. 
רוטב עשיר וסמיך, מעניק לרוטב חריפות מדויקת. מיוצר בתאילנד במתכון שהותאם לחיך הישראלי. 

700 מ"ל, 
14.90 ש"ח

 
אטריות ביצים -  אטריות ביצים המיוצרות בסין ומשדרגות כל מנת מוקפץ מיידית.

400 גרם, 9.90 ש"ח


אטריות אורז - אטריות אורז רחבות, מיוצרות בתאילנד ואידיאליות למנת הפד-תאי המפורסמת או למרקים צחים.

400 גרם, 9.90 ש"ח



קרם קוקוס -  קרם בעל ריכוז גבוה של נוזל קוקוס, מכיל 17-18% שומן, המעניקים לבישול ולתיבול טעם חמאתי, עשיר וייחודי. מיוצר בתאילנד מאגוזי קוקוס משובחים, אידיאלי למתכונים מהמטבח האסייתי וכתחליף למנות על בסיס מוצרי חלב הן לרגישים ללקטוז והן לשומרי הכשרות.

400
מ"ל, 9.90 ש"ח

 

כשרות: כל מוצרי הסדרה בעלי כשרות פרווה למהדרין בהשגחת בד"ץ אגודת ישראל

בנוסף בין מוצרי מאסטר שף: קרוטונים, קמחים לאפייה, פירורי לחם, קוסקוס, תוספות לסלט ועוד, המשדרגים כל ארוחה לחוויית גורמה ללא מאמץ.

לעמוד הפייסבוק של מוצרי מאסטרשף כאן


  לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:
 

תגובה 1:

  1. אהבתי את המתכון. כשהמזון בריא זה נפלא.
    לא הבנתי את הקטע של הפרסומת מיד לאחר המזון הבריא..

    השבמחק

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...