יום ראשון, 15 בנובמבר 2015

לחם "בניחוח כפרי" ללא גלוטן וטבעוני


חברת "בר אל", המתמחה בפיתוח וייצור מוצרים ללא גלוטן, מרחיבה את קטגוריית הלחמים ומשיקה לחם חדש - "לחם בניחוח כפרי", המשלב קמח טף, הנחשב ל"מזון על", עשיר בערכים תזונתיים ומקנה לו את צבעו הכהה. 



קצת על הטף:

 הטף הוא דגן שמקורו באתיופיה ואריתריאה ובאמצעותו גם מכינים את הלחם האתיופי המסורתי, אינג'רה. 

התמונה מכאן

ב-100 גרם טף יש את כל 8 חומצות האמינו שהאדם זקוק להן, כמות חלבון וסידן כמו ב-10 ביצים וכמו כן, הטף עשיר בסיבים תזונתיים, ויטמינים, ברזל, חלבון מגנזיום וסידן. בנוסף, הלחם משלב גם טחינה גולמית, העשירה בסידן וברזל.

הלחם קל לעיכול.
בנוסף הוא ללא תוספת סוכר, ללא כולסטרול, ללא שומן טראנס, ללא לקטוז וקזאין וללא ביצים, כך שהוא מתאים גם לטבעוניים.


אנחנו אמנם לא טבעוניים, אבל הכנתי לילדים כריכים עם הלחם והם מאוד אהבו, הלחם רך מאוד ולטעמי אפילו מעט מתקתק, כך שהוא מתאים לילדים מבחינת הרכות והטעם.
לאחר שהבנתי כמה יתרונות תזונתיים יש ללחם "בניחוח כפרי" אני רוצה ממנו עוד יותר ומרוצה שהילדים אוכלים מהלחם הזה. 




הלחם "בניחוח כפרי" הגיע לשוק לאחר בקשות, לייצר לחם ללא גלוטן וגם טבעוני. 

המוצר החדש מצטרף לסדרת מוצרי מאפה ללא גלוטן של בר-אל, בהם מגוון לחמים, לחמניות, פיתות, ג'בטות, באגטים, לחם קל עם גרעיני צ'יה ועוד.

הלחם מגיע פרוס, ארוז במשקל  500 גרם, 
כשר פרווה בהשגחת הרב לנדא. 

מחיר: 19 ש"ח לאריזה של 500 גר'.

להשיג ברשת יינות ביתן, שופרסל מחלקת גרין, אושר עד ובתי טבע.

פרטים נוספים:  http://www.barellife.co.il/




   לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...