יום שלישי, 7 ביוני 2016

טעמים חדשים בסדרת הניוקי La Pasta והצעת הגשה לניוקי דלעת עם רוטב שמנת


חברת תומר, המתמחה בייבוא ושיווק מוצרי מזון, מוסיפה ניוקי בטעמים חדשים לסדרה בשם La Pasta - ניוקי תפוח אדמה עם דלעת וניוקי תפוח אדמה עם עגבניה.


הניוקי בטעמים החדשים מצטרפים לניוקי קלאסי, ניוקי תפוח אדמה עם תרד, ניוקי המשלב 3 צבעים - תפוחי אדמה קלאסי, תפוחי אדמה עם תרד ותפוחי אדמה עם עגבנייה ומיני-ניוקי תפוחי אדמה. 


סדרת הניוקי הנה חלק ממגוון עשיר ואיכותי של מוצרים מהמטבח האיטלקי תחת המותג La Pasta, בהם: קנלוני, לזניה, ניוקי, סדרת רוטבי עגבניות, מוצרי עגבניות – שלמות ומרוסקות ועוד.
מוצרי La Pasta הנם מוצרי פרמיום, במחירים נוחים מאוד לצרכן. עם מבחר מוצרי הפסטה אפשר להכין מנות מגוונות בבית בהוצאה נמוכה יחסית.  



כשרות – באישור הרבנות
להשיג ברשתות השיווק.



הצעת הגשה לניוקי תפוח אדמה עם דלעת ברוטב שמנת:

מצרכים:
חבילת ניוקי La Pasta
שמנת לבישול (אני משתמשת ב-15%)
1-2 שיני שום כתושים
בצל אחד או חצי בצל קטן קצוץ
מלח, פלפל, אגוז מוסקט לפי הטעם


אופן ההכנה:
הכנת הניוקי: בסיר עם מים רותחים ומעט מלח מבשלים את הניוקי, עד שהניוקי צפים למעלה, זה לוקח רק מספר דקות. 
הכנת הרוטב: מטגנים בצל, מוסיפים את השום. אפשר לשדרוג הטעם במקום בשמן, לטגן בחמאה.
לאחר מכן מוסיפים את השמנת ואת התבלינים. מביאים לרתיחה קלה, ומוכן! 

אפשר להגיש מעל גבינת פרמז'ן או גבינה צהובה מגורדת. 

אני לא חובבת דלעת אבל השילוב עם הניוקי תפוח אדמה יוצא טעים מאוד, מעט מתקתק ומשתלב עם הרוטב שמנת למנה שלא מביישת מנות שמוגשות במסעדות. 


לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק: 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...