סדרת תחליפי הגבינה הטבעונית, משו משו -
מרחיבה את מגוון הגבינות עם שני טעמים חדשים:
- מוצרלה
- מלוחה עם תיבול פיקנטי
המוצרלה הטבעונית בטעם מעודן ומרקם חצי קשה, מתאימה לשימוש כמגורדת להכנת מאפים כמו: קלצ'ונה, פיצות, פסטות
ולשימוש בסלטים, סנדוויצ'ים וטוסטים.
המוצרלה החדשה תשווק בבלוק במשקל 300 גרם.
המלוחה
בטעם פיקנטי חריף, משלבת ניחוח של אריסה ועגבניות בסגנון מזרח תיכוני.
המלוחה החדשה תשווק בבלוק
במשקל 250 גרם.
אצלנו בבית אף אחד אינו טבעוני, אבל הפעם החלטנו לטעום מהגבינות והופתענו מאוד לטובה, במיוחד מהמלוחה בטעם פיקנטי, אהבנו אותה מאוד, התיבול מוסיף לה מאוד.
את המוצרלה הוספתי לטוסט, היא מעט מתקתקה לטעמי ולא נמסה כמו מוצרלה רגילה.
תחליפי הגבינות בטעמים החדשים, מצטרפים לשישה מוצרים קיימים, שלושה בסדרת הגבינות הצהובות ושלושה בסדרת המלוחות של משומשו (נכתב עליהם פוסט מפורט בבלוג, כאן )
כל מוצרי משומשו מכילים
סידן וסיבים תזונתיים.
לדברי
היזמים, אייל אדוט ועומר אליאב, מדובר בצעד נוסף להביא לקהל הלקוחות מוצרים
ללא סויה וללא לקטוז שיהיו בראש ובראשונה טעימים מאוד, ללא חומרים משמרים ומאוד
איכותיים. "הצלחנו לייצר תחליפי גבינות צהובות באחוזי שומן מופחתים מיתר
התחליפים הקיימים כיום בשוק, במרקם חצי קשה המותאם לחך הישראלי ובטעם נפלא, לצד
השקה של גבינות מלוחות שלא היו קיימות על המדף".
מחיר
מומלץ לצרכן: 19.90 - 21.90 ש"ח
כשרות:
כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית ירושלים.
להשיג
בחנויות הטבע וברשתות השיווק הנבחרות.
המותג "משומשו" הוקם ע"י
קיבוץ גן שמואל וחברת הדר פוד טכנולוגי, ושם לעצמו למטרה להביא בשורה של טעם
ואיכות מנצחים במוצרים טבעוניים. קיבוץ גן שמואל נחשב מזה שנים רבות לאחד מיצרני
המזון המובילים בישראל, וחברת הדר פוד רכשה ניסיון רב בפיתוח מוצרים אלטרנטיביים
שבא לידי ביטוי במוצרים ללא גלוטן באיכות מעולה ובתחליפי גבינות ללא רכיבים מן
החי. לאור הכרות שנוצרה בין שני הגופים, הוחלט לשלב כוחות בין הניסיון הרב של גן
שמואל בייצור מזון וכן בשיווק מוצרים מיוחדים, לבין הידע הטכנולוגי של חברת הדר
פוד טכנולוגי בפיתוח מוצרים, על מנת להביא לשוק מותג טבעוני שערכיו המובילים הינם
חדשנות, איכות, ללא התפשרות על טעם, והנגשה לכל.
לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה