יום שלישי, 29 בנובמבר 2016

שוקולד השחר בשיתוף פעולה חורפי עם רשות הטבע והגנים



מה יותר ישראלי מפרוסה מרוחה בשוקולד של השחר העולה?
כך שואל יותם קושניר (הבן של אבי קושניר, ואת הדמיון הזה ממש קשה לפספס), בפרסומת האחרונה של השחר העולה*.
אז מה שיותר ישראלי זה כנראה טיול בטבע בארץ ישראל, יחד עם השחר העולה !

השחר העולה בשיתוף פעולה עם רשות הטבע הגנים - משיקה אריזות השחר העולה בצירוף חוברת המלצות לטיולים ברחבי הארץ. 

שיתוף הפעולה לקראת החורף התחיל בחודש נובמבר, לאריזות ה-500 גר' ו-1 קג' תוצמד חוברת עם המלצות מיוחדות של רשות הטבע והגנים לטיולים חורפיים בישראל.




בחוברת ליקטה רשות הטבע והגנים טיפים מיוחדים לפני יציאה לטיול ובנוסף המלצות על מסלולי טיול חורפיים ברחבי הארץ – מסלולים יפים במיוחד המותאמים לטיול בימות החורף, אשר ייעשו למתוקים במיוחד בזכות ממרח השחר העולה שמלווה המון מטיילים ישראליים ברחבי המדינה. 

הצעת הגשה שלי עם השחר העולה שמתאימה במיוחד לחורף: 
טוסט שוקולד השחר
פשוט מאוד, לוקחים פרוסות לחם לפי בחירתכם, מורחים את שוקולד השחר, מלקקים כמובן את הכפית או סכין (לא חדה, בזהירות כמובן ;-) אבל מי עומד בפיתוי), מי שאוהב מומלץ להוסיף גם פרוסות בננה. סוגרים ומכניסים לטוסטר לחיץ.
נהנים מפרוסה עם שוקולד השחר חמימה ומפנקת. 



אודות השחר העולה:
מפעל "השחר העולה" הוקם בשנת 1948 בחיפה על ידי חמשת האחים למשפחת וידברג. תחילה היה זה בית מלאכה קטן לייצור ממתקים, וופלים, ריבות, טחינה וחלבה. האחים קראו לו "השחר" משום שסברו כי רגעי זריחת השמש הם חלק היפה והמרגש ביותר ביום. בתחילת שנות 60 עם הצטרפות משפחת לבקוביץ' התרחב המפעל ושונה השם ל"השחר העולה". במפעל חיפשו להתמקד במוצר ייחודי שחסר בשוק ישראלי והחלו לייצור קרם מובחר למריחה. לאחר כמה חודשים גילו את הנוסחה הסודית שנמכרת בהצלחה עד היום מזה שלושה דורות בארץ.



* קישור לפרסומת למי שפספס:
https://www.youtube.com/watch?v=420GdA1kMNQ



  לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...