בשנים האחרונות התחלתי לאהוב קפה, אבל עדיין, אני שותה רק נסקפה ויחסית חלש.
מכוס קפה אחת בבוקר, התחלתי לאחרונה לאמץ גם כוס קפה בצהרים או אחר הצהרים, ככה כהפסקה קטנה.
אז בקיצור, לאט לאט אני מתחילה לאהוב ולהינות יותר מקפה.
כשקיבלתי את נסקפה Taster's Choice Barista החדש, מיד קיבלתי רושם שמדובר בקפה איכותי, משהו באריזה ובייצוג שלו.
לאחרונה נסענו ספונטני לכמה ימים לאילת, ובכל בוקר אחרי ארוחת הבוקר, לקחתי קפה הפוך מהמכונה וישבתי ליד הבריכה וככה התחיל היום בכיף. בהתחלה הקפה היה לי חזק מידי אבל אחרי שלושה ימים כבר התרגלתי. כנראה הקפה החזק התחבר עם התחושה של הרוגע והכיף של הנופש. אז אפילו קצת התגעגעתי לטעם הזה ואמרתי יאללה, ננסה את הקפה בריסטה.
חייבת לציין שברגע שפתחתי את הצנצנת, ריח עז של קפה יצא ממנו, משהו מדהים!
אני חושבת שלכל אוהבי הקפה (ולא קפה חלשלוש כזה כמו שאני שותה) זו חוויה בפני עצמה, הריח, המראה...
נזהרתי בהתחלה עם הכמויות והכנתי לי קפה עם כמות קטנה של בריסטה ויצא כמעט כמו נסקפה שאני שותה בדרך כלל. בפעם השניה כבר שמתי כפית קצת יותר מלאה, כדי להרגיש יותר את הטעם.
עכשיו אני מאוד נהנית מהקפה בריסטה, יש לו טעם כמו שאני אוהבת, של נסקפה, לא חזק לי מידי אבל כן יש לו ארומה מורגשת וטעים של קפה.
Nescafe Taster's Choice Barista עשוי מ-100% פולי ערביקה איכותיים.
בריסטה
(מאיטלקית: Barista) הוא מוזג המתמחה בהכנת משקאות קפה במכונת אספרסו בעיקר. (ויקיפדיה)
בנסקפה מדגישים את חווית החושים של הקפה, מראה עיניים, ריח,
מגע וצליל... אפשר לראות את זה מאוד יפה בסרטונים להמחשה באתר. ואני
חייבת להגיד, שהפעם אני מרגישה שיש בזה הרבה מן האמת.
עם קפה טוב הולך מאפה או עוגיות והפעם הכנתי עוגיות שבתוכם יש קפה, עוגיות פרחים עם שוקולד לבן. המתכון כאן:
https://hamigvan.blogspot.co.il/2017/03/ugiotcafe.html
https://hamigvan.blogspot.co.il/2017/03/ugiotcafe.html
לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה