יום שני, 8 במאי 2017

קנלוני גבינות עם בולגרית למריחה וחציל קלוי




תנובה משיקה לכבוד חג השבועות גבינה בולגרית למריחה של פיראוס בתוספת חציל קלוי.

גבינה בולגרית וחציל מהווים שילוב מוצלח, הגבינה בוודאי תעורר עניין למי שאוהב גיוונים בטעמים כמוני. החציל מורגש אבל לא מאוד דומיננטי לדעתי וגם הבולגרית יחסית מעודנת. חוץ מאשר למריחה השתמשתי בגבינה להכנת קנלוני ממולאים. יצא טעים ממש! 


קנלוני גבינות ממולא בולגרית וחציל קלוי
 


מצרכים:

חבילת פסטה קנלוני 

גבינת בולגרית למריחה עם חציל של תנובה 

קוטג' 

ביצה

אפשר להוסיף גבינות מגורדות לפי הטעם או מה שיש במקרר

רוטב עגבניות - אפשר להכין לבד או להשתמש במוכן.

אני שמתי רסק, מלח ופלפל ותיבולית של בזיליקום, בצל מטוגן ושום, דיללתי במעט מים חמים. 


גבינה צהובה/מוצרלה 

שמן זית


*מציינת שהכמות של המילוי הספיקה לי לכחצי מהקנלוני ואם רוצים מנה גדולה יותר מומלץ להכפיל את כמות הגבינות. 


אופן ההכנה:

לערבב גבינה בולגרית למריחה עם קוטג' וביצה. אפשר להוסיף גבינות כמו צפתית (לפורר) או גבינה צהובה מגורדת.

מרחתי שכבה דקה של שמן זית בתבנית פיירקס.

ממלאים את הקנלוני במלית הגבינה, מומלץ להיעזר בשקית זילוף, מניחים קנלוני אחד ליד השני בתוך התבנית.

  מעליהם אפשר לזלף מעט שמן זית ואז לשפוך ולמרוח רוטב עגבניות.


לבסוף לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת, אפשר גם פרמז'ן או מוצרלה (או כמה סוגים ביחד).

אופים בתנור כ-15-20 דקות על חום של 180 מעלות. 






   לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...