יום ראשון, 11 במרץ 2018

מכינים קינוחים עם חטיפי השוקולד של מרס


גם אתם אוהבים מרס, סניקרס, באונטי וטוויקס? חטיפי השוקולד המוכרים מחוץ לארץ, קלאסיים אבל "מושחתים" ומלאים בטעם .
לרובם יש העדפה לאחד מהחטיפים, מעניין איזה אתם הכי אוהבים. אני הכי אוהבת את ה-twix , אלו עם הוופל הרך והקרמל.
אבל גם כיף לתת נגיסה במרס, או באונטי למי שאוהב קוקוס, סניקרס  לאוהבים בוטנים.

אפשר לשלב את החטיפים המעולים האלו גם במתכונים וקינוחים.




אני לדוגמה הכנתי מאפינס וניל והחלטתי לשדרג אותם. שמתי בכל מאפין חתיכה מחטיפי השוקולד. בגלל שזו היתה הפעם הראשונה שאני מכינה מאפין בהרכב כזה ובגלל הסקרנות, ניסיתי עם כל אחד מהחטיפים שהיו לי, מרס, סניקרס, באונטי וטוויקס.

חתכתי כל חטיף לחתיכות קטנות והכנסתי חתיכה בתוך הבלילה ששפכתי כבר לתוך תבנית שקעים. צריך לשים לב,  לא למלא את השקע עם הרבה בלילה כי היא עולה ברגע שמוסיפים לה את השוקולד. לאחר מכן מומלץ לכסות את החטיף עם בלילה. אני הכנתי במולטיקייק, אבל אפשר כמובן להכין בתבנית מאפינס בתוך  התנור.





בהכנת המאפינס אפשר לבחור בכל מתכון של מאפינס ווניל. השוקולד בפנים נמס. לטעמי, הכי מיוחדים יצאו המאפינס עם הבאונטי, למי שאוהב קוקוס, פתיתי הקוקוס בשילוב של שוקולד נשארים בתוך המאפינס. 
על אותו עיקרון, המאפינס סניקרס, כשהבוטנים מורגשים בתוך המאפינס.


הצעות נוספות לקינוחים בשילוב החטיפים של מרס:

טרייפל מרס מושחת


המצרכים (8 מנות):
לבראוניז: 400 גר' שוקולד מריר
1 וחצי כוס שמן
 6 ביצים
1 כוס סוכר חום
1 וחצי כוסות סוכר לבן
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
2 כוסות + 8 כפות קמח
לקצפת: 4 חבילות שמנת מתוקה להקצפה, 4 כפות אבקת סוכר, 1 שקית אבקת פודינג בטעם שוקולד
להגשה: סירופ שוקולד,  סירופ קרמל, 15 יחידות MARS MINIS חתוכות גס

אופן ההכנה: מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים את השוקולד והשמן בקערה וממיסים במיקרוגל. מערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הביצים לתערובת השוקולד תוך כדי ערבוב מהיר, עד שהתערובת אחידה.
מוסיפים את 2 סוגי הסוכר, הוניל והמלח ומערבבים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
מחלקים את התערובת לשתי תבניות בגודל 20X20 ס"מ ואופים את שתיהן כ-25 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים את העוגות לגמרי וחותכים לקוביות.
בקערת המיקסר, מקציפים 2 חבילות שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה. מעבירים לקערה אחרת.
בקערת המיקסר מקציפים 2 חבילות שמנת מתוקה עם אבקת פודינג שוקולד.
מרכיבים את הטרייפל: בכלי מיוחד לטרייפל או צנצנת גבוהה שמים קוביות בראוניז, מעליה מזלפים חצי מכמות הקצפת לבנה, מעליה חצי מכמות קצפת השוקולד ומפזרים שברי MARS MINIS. חוזרים על כל השכבות פעם נוספת.
מזלפים סירופ שוקולד וסירופ קרמל מלמעלה, ומגישים.



 לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...