התארחנו בשישי בצהריים, עם מזג אוויר מושלם ועל כן החלטנו לשבת בשולחנות בחוץ.
הוגשו לנו חמוצי הבית וקערת כנפיים ברוטב.
התענגנו על הכנפיים, מאוד אהבנו את הרוטב.
עם זאת, כדאי לדעת שהוא מעט חריף למי שלא אוכל חריף.
הזמנו מנת המבורגר קלאסית, בעלי את ה"מקסי" 220 גר' ואני את ה"ג'וניור" 160גר' .
הקטן בחר מנת ילדים עם שניצל במקום המבורגר.
אהבתי שמנת הילדים כוללת שני המבורגרים קטנים. המבורגר קטן שמתאים יותר לידיהם ופיהם של ילדים. אחרי המבורגר אחד ומנות הפתיחה הטעימות, הם כבר הרגישו שבעים.
מאוד נהננו ממזג האוויר, המתחם מסביב מעוצב מאוד נחמד ומה שעוד מצא חן בעיני שהישיבה רחוקה מהכביש וכמובן נהננו ממנות המבורגר טעימות.
בקרוב תשיק המסעדה תפריט חורף חדש וטעים.
רשת אגדיר מקפידה על חומרי גלם איכותיים - בכל בוקר מגיע למסעדה 100 אחוז בשר בקר
משובח וטרי, אותו טוחנים במקום. הירקות מגיעים
טריים יום יום היישר מהשווקים. שף הרשת רוברט קלוגר,
אמון על שמירת האיכות המעולה של המנות ופיתוח שילובים קולינריים חדשים.
לכבוד ההשקה הגיעו למתחם ליאון ויואב, הסטייליסטים שיצאו מהתוכנית DIY האהובה שלהם כדי להפעיל את הילדים עם יצירה גם מחוץ למסך.
והם עשו זאת בסבלנות וחמימות עם הילדים ואף נשארו לאחר הסדנה לנקות את הצבעים מהמדרכה...
ואני הפכתי להיות מעריצה חדשה שלהם.
מסעדת אגדיר במתחם סוהו הנה המסעדה ה-13 של הרשת.
מתחם סוהו נמצא מול איקאה בנתניה.
שעות פתיחה: א'-ש'
12:00-02:00 .
טלפון: *5690
לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה