חברת "מעדני יחיעם"
משיקה סדרת נקניקיות גורמה חדשה – נקניקיות צ'וריסו בסגנון ארגנטינאי ונקניקיות
בסגנון צרפתי
יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם", משיקה סדרת נקניקיות גורמה
חדשה, הכוללת נקניקיות חדשות בשני סוגים: נקניקיות צ'וריסו – נקניקיות בסגנון
ארגנטינאי, ונקניקיות בסגנון צרפתי – נקניקיות מבשר בקר ועוף מעושנות.
הסדרה החדשה הנה חלק מקטגוריית נקניקי הבוטיק של יחיעם הכוללת מעדני בשר בסגנון עולמי בהם נקניקי סרוולד, פרשוטו, סלמי צרפתי, סלמי הרץ ועוד, וכעת גם נקניקיות גורמה חדשות המביאות לראשונה לקהל הישראלי נקניקיות מצוננות בטחינה גסה ובמרקם בשרי ועסיסי.
הסדרה החדשה הנה חלק מקטגוריית נקניקי הבוטיק של יחיעם הכוללת מעדני בשר בסגנון עולמי בהם נקניקי סרוולד, פרשוטו, סלמי צרפתי, סלמי הרץ ועוד, וכעת גם נקניקיות גורמה חדשות המביאות לראשונה לקהל הישראלי נקניקיות מצוננות בטחינה גסה ובמרקם בשרי ועסיסי.
נקניקיות הפרמיום החדשות של יחיעם עשויות מנתחי בקר, הודו ועוף איכותיים,
גדולות ועסיסיות, במרקם בשרי ובטעם משובח. הנקניקיות בעלות רמת חלבון גבוהה
ומכילות 16% חלבון והן ללא גלוטן.
נקניקיות צ'וריסו בסגנון ארגנטינאי בעלות מרקם
בשרי וטעם פיקנטי, מומלצות לצלייה על האש או במחבת. ניתן ורצוי לשלב כמנת פתיחה
בארוחות על האש.
נקניקיות בסגנון צרפתי מעושנות על שבבי עץ בוק בסגנון אזור בורגון
שבצרפת. בעלות מרקם בשרי וארומה חזקה. מומלצות לצלייה על האש או במחבת וכתוספת
לתבשילי קדרה כמו שוקרוט.
אנחנו טעמנו את הצ'וריסו בסגנון ארגנטינאי. הנקניקיות מתובלות ומעט פיקנטיות והיו טעימות לנו.
הפעם תיבלתי אותם בביצה ופירורי לחם וטיגנתי אותם וכך קיבלנו נקניקיות בציפוי פריך.
אנחנו טעמנו את הצ'וריסו בסגנון ארגנטינאי. הנקניקיות מתובלות ומעט פיקנטיות והיו טעימות לנו.
הפעם תיבלתי אותם בביצה ופירורי לחם וטיגנתי אותם וכך קיבלנו נקניקיות בציפוי פריך.
הנקניקיות משווקות באריזות של 280 גרם, 3 יחידות
נקניקיות גדולות באריזה.
לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של "מעדני יחיעם", זוהי הפעם
הראשונה שמשווקות בישראל נקניקיות מצוננות בטחינה גסה ובמרקם בשרי. "הסדרה
החדשה מיועדת לאוהבי בשר המבקשים מעדני גורמה איכותיים, עשירים ומלאי טעם, בדומה
לרמה העולמית בתחום זה".
כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית.
מחיר מומלץ לצרכן: כ-22.90 ₪ לאריזת 280 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.
לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה