יום שלישי, 29 בנובמבר 2022

חדש על המדף - סתיו 2022

 


לאחרונה התקבלו מגוון מוצרים טעימים לסקירה. 

נתחיל עם שני מוצרים חדשים לטבעוניים:

סדרה טבעונית חדשה עם רצועות עוף טבעוניות ו-בשר טחון טבעוני

שלא מצריכים הקפאה או קירור! 

הסדרה מאוד נוחה לשימוש - רק להוסיף מים, להשרות, לסנן ולתבל לפי הטעם שאוהבים.

אפשר להכין בבית, לקחת לפיקניק, לטיול או לחו"ל.

הסדרה של המותג עתיד ירוק משווקת בידי חברת "רוצים את הטבע", המתמחה במוצרי מזון מהטבע.

המוצרים עשויים מחלבון סויה מרוכז שאינו מהונדס גנטית, ללא חומרים משמרים. 

הם גם מכילים כמות יפה של חלבון: רצועות העוף הטבעוניות מכילות 47 גרם חלבון ב-100 גרם, והבשר הטחון הטבעוני מכיל 49 גרם חלבון ב-100 גרם. 

אני הכנתי רצועות עוף טבעוניות, עבור חברה טבעונית שהתארחה אצלנו, עם תיבול ותוספת, המנה יצאה מוצלחת שגם אני אכלתי ממנה ושתינו נהננו מאוד.


כל אריזה קלת משקל (120 גרם), ומתאימה להכנה של 4-2 מנות.

כשר פרווה בהשגחת הרבנות ירושלים ובד"ץ העדה החרדית.

מחיר: 21.90 ש"ח לכל אחד מהטעמים, לאריזה במשקל 120 גרם.

להשיג ברשתות: שופרסל green, ניצת הדובדבן, טבע קסטל, עדן טבע, אניס, בוטיק טבע, זמורה אורגני, וחנויות הטבע ברחבי הארץ.


גבינה טבעונית בסגנון חלומי

מותג הגבינות הטבעוניות משומשו מרחיב את מוצריו עם גבינה טבעונית בסגנון חלומי.

הגבינה הטבעונית החדשה טעימה ועשויה מרכיבים צמחיים בלבד, ללא לקטוז, ללא סויה וללא חומרים משמרים. 

גבינה בסגנון חלומי מתאימה לכריך או כתוספת לסלט - עדיף מטוגנת או צלויה אבל אפשר גם קרה.

הגבינה הטבעונית בסגנון חלומי של משומשו מכילה סידן וסיבים תזונתיים ברמה גבוהה. 

גילינו לאחרונה שהבן הגדול רגיש ללקטוז. השתמשנו בגבינה החדשה של משומשו בסגנון חלומי ושילבנו עם סלט, המנה הייתה לו טעימה ולפיו, טעם הגבינה היה דומה לגבינת חלומי רגילה.

כשרות פרווה בהשגחת בד"ץ עדה חרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: 17.90 – 19.90 ₪ לאריזת 250 גרם

להשיג בחנויות הטבע וברשתות השיווק הנבחרות



חלוה עם אגוזי לוז

אחוה, יצרנית החלוה והטחינה המובילה בישראל, משיקה מוצר חדש בסדרת החלוה: חלוה עם אגוזי לוז!

החלוה החדשה של אחוה כמו תמיד נהדרת ונימוחה ועכשיו עם תוספת טעם של אגוזי לוז. 

מקור הטעם העשיר של החלוה באגוזי הלוז ובשומשום האיכותי ממנו מופקת הטחינה הגולמית המשובחת של אחוה.

בנוסף, החלוה של אחוה עשירה בסיבים תזונתיים ועם אחוז גבוה של חלבון – 10% ל-100 גרם. 


עוגת שייש בשילוב חלוה, שילוב טעים ועם טעם אגוזי לוז אף יותר מיוחד

כשר פרווה בהשגחת בד"צ עדה חרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 12 – 14 ₪ לאריזת 400 גרם.

להשיג ברשתות השיווק המובחרות.



תערובת קמח ללא גלוטן - Molino (כולל הצעה למתכון)

טחנת "קמח הארץ" משיקה תערובת לאפייה MOLINO תוצרת איטלה, בשם תוצרת איטליה – ללא גלוטן וללא סוכר. 

התערובת מכילה: עמילן תירס, קמח אורז, עמילן תפוחי אדמה, קמח כוסמת, קמח אורז מלא, קמח אורז מחומם, מסמיך וסיבים תזונתיים.

התערובת להכנת עוגות בחושות, מאפינס, קרפים ועוד ותוצאות האפייה עם תערובת מולינו אינן נופלות מאלו של קמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה.  

התערובת החדשה מצטרפת לסדרת התערובות האיכותיות של מולינו לאפייה ללא גלוטן, המיובאת על ידי "קמח הארץ". בין התערובות: תערובת להכנת לחמים, פיתות, פיצות ועוד; תערובת להכנת לחם כפרי; ותערובת על בסיס עמילן חיטה להכנת  מאפים מסוגים שונים (שברכתם "המוציא").


כשרות: פרווה בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

מחיר: 21-18  ש"ח לאריזה של 500 גרם.

להשיג באתר טחנת "קמח הארץ" וברשתות וחנויות טבע וחנויות ללא גלוטן ברחבי הארץ.


באתר של קמח הארץ ניתן למצוא מגוון מתכונים נהדרים לעוגות שוקולד, טופי, מייפל ועוד. 


מתכון של עוגת בננה ושוקולד ללא גלוטן באדיבות קמח הארץ:

חומרים:

 250גרם תערובת "מולינו" להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

 100גרם סוכר (כחצי כוס)

 100מ"ל שמן קנולה/חמניות

 3ביצים

 50גרם שמנת חמוצה

בננה בשלה מעוכה

 30גרם קוקוס טחון

 100גרם שוקולד מריר קצוץ

 50גרם אגוזי מלך קצוצים

 

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר עם וו בלון מניחים ביצים, שמן, סוכר, תערובת ה "מולינו" ושמנת חמוצה.

מקציפים במהירות גבוהה כ- 3 דקות, מנמיכים את המהירות ומוסיפים בננה. מקציפים דקה נוספת.

מוסיפים את השוקולד הקצוץ, הקוקוס והאגוזים ומערבבים פנימה בתנועת קיפול.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.

 


אבוקדו מוכן לאכילה

האבוקדו הבשל של גרנות, המוכן לצריכה באופן מיידי מזמן הרכישה, ישווק באריזת קופסא מעוצבת, בה ייארזו 2-3 יחידות אבוקדו, על פי הזן והעונה. 

בשלב הראשון ישווק אבוקדו מזן אטינגר, הפותח את עונת האבוקדו בישראל, נחשב לזן מובחר וטעים האהוב ביותר על הישראלים. לאחר מכן ישווקו זני אבוקדו נוספים בהם פוארטה, ארדיט ועוד. בהמשך, ישווק אבוקדו מסוג האס, המוביל את הייצוא הישראלי של אבוקדו לחו"ל, גם הוא באריזה ייעודית מעוצבת.

שיווק אבוקדו בשל ומוכן לאכילה מהווה יתרון עצום לצרכן. האבוקדו ניתן לאכילה מרגע הקנייה באופן מיידי וחוסך את זמן ההמתנה להבשלת האבוקדו בבית ואת תשומת הלב הנדרשת לצריכת האבוקדו בזמן, למניעת בזבוז של חומר הגלם והפסד כספי. 


אצלנו מאוד אוהבים אבוקדו, מחכים תמיד שיקבל את מידת הבשלות ולכן מאוד אהבנו את האפשרות לקנות אבוקדו מוכן לאכילה וגם מונע בזבוז של אבוקדו שהבשיל ונותר ללא השגחה ואז נזרק לפח. 


לדברי תמיר בושניצקי, מנכ"ל חקלאי גרנות, מגמות הבריאות, הצמחונות והטבעונות העולמיות, המצויות בעלייה, מגדילות את נתח השוק של קהלים הצורכים אבוקדו באופן יומיומי. "זיהינו צורך אקוטי אצל הצרכן הישראלי, לרכוש ולצרוך אבוקדו מוכן ובשל לאכילה

חקלאי גרנות הפכו ספקית האבוקדו הגדולה ביותר בשוק המקומי


כשרות: הרב אפרתי ובד"צ עדה חרדית.

מחיר מומלץ לצרכן: המחיר הסופי נקבע על ידי רשתות השיווק

כ


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...