האם ידעתם ש-97% ישראלים צורכים טונה?!
ואפילו יש ביניהם כאלו שלא אוכלים "דגים", אך טונה כן.
משהו בתפיסה על טונה היא לעתים, שהוא לא באמת "דג", אבל זה כמובן לא נכון, גם מבחינת ערכים תזונתיים יש לטונה יתרונות של דג.
לעומת הצריכה הגבוהה של טונה בארצנו, צריכה של דגים באופן כללי, נמוכה יחסית לארצות במזרח התיכון.
מתוך העובדה שהישראלים אוהבים לצרוך טונה, צורת אכילתה הנפוצה היא או בכריך או כסלט.
כך בעצם נולדו מוצרי טונה סטארקיסט החדשים -
טונה לה סלט וטונה
לה סנדוויץ'.
שניהם מוצרים חדשניים, שחוסכים זמן במטבח.
כל אחד מהם בשלושה טעמים.
טונה לה סנדוייץ' - הטעם האהוב עם מיונז מופחת שומן ותוספת
חמוצים ולימון, ושילובים חדשים יותר עם תוספת צ'ילה, בצל מטוגן.
הטונה לכריך מגיעה בצורה רכה יותר, כך
שהיא מתאימה למריחה. קל מאוד להכין איתם כריכים טעימים, אם
לדוגמה יש לכם מתבגר בבית שצריך או רוצה להכין לעצמו סנדוויץ', הוא רק צריך לפתוח
את הקופסה ולמרוח על הלחם.
אני נמנית על 3% שלא אוכלים טונה, כיוון
שאני לא אוכלת דגים כלל. הטונה עם צ'ילה כל כך סיקרנה אותי שטעמתי ממנה ואכלתי
פרוסה שלמה ממנה! בערב, הגשתי לילדים שלי,
שלמזלי מאוד אוהבים טונה, כריכים עם טונה ובצל מטוגן, כיוון שרציתי לחדש להם בטעם. מודה שאצל הילדים הטונה עם בצל מטוגן פחות צברה
הצלחה.
אך לעומת זאת הכנתי להם סלט פסטה עם טונה לה סלט עם רוטב
קיסר - וזו היתה הצלחה גדולה!
בישלתי פסטה, הוספתי חתיכות של זיתי קלמנטה, גבינה צפתית
ואת הטונה לה סלט.
היתרון בטונה הזאת, שהיא מגיעה עם רטבי סלט, שלא תמיד
זמינים לנו, לדוגמה: בהפסקת צהרים מחוץ לבית, צריך רק לפתוח קופסת טונה לה סלט ופשוט שופכים לסלט.
כל מוצרי הטונה בסדרה, מגיעות באירוזת חדשות, עם מכסה לסגירה חוזרת.
לעומת טונה שמכינים בבית עם תוספות, תבלינים או רטבים,
הטונה בסדרה החדשה כבר הספיקה לספוג את הטעמים.
כל המוצרים בסדרה הם ללא חומרים משמרים ואינם דורשים קירור
עד לרגע פתיחתם.
מבחני הטעמים לסדרה, נערכו הפעם לא רק
למבוגרים, אלא גם בקרב בני נוער וילדים.
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות פרטיות נבחרות בכל רחבי הארץ.
http://www.starkist.co.il/
טונה סטארקיסט זוכה מוצר השנה |
לעדכונים מהבלוג מוזמנים לה
רשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה