הפעם, ביקרתי במסעדה מיוחדת,
השייכת למלון שרתון בתל אביב, השוכנת ליד הטיילת ומנצח עליה השף צ'רלי פדידה.
במסגרת הקונספט "לילות
יפו" שמוצע במסעדה בכל יום שלישי עם מנות יותר "עממיות", שתתפלאו
אולי, דווקא רוב התיירים ששוהים במלון, מעוניינים לאכול מהם.
המנות שהוגשו לנו וטעמתי מהם:
רצועות שווארמה עסיסיות
וטעימות (הישר מהשיפוד), מעט שרוף בקצה, בדיוק במידה הנכונה.
לצד סלטים שונים.
מתוך כל אלו המאכל המועדף עלי היו
הקבבים, עסיסיות ומתובלות היטב.
לצדם הוגשה מג'דרה, קלילה, למרות שעשויה עם אורז מלא.
מנת הדג שהוגשה לנו חריימה - נסיכת הנילוס ברוטב מרוקאי חריף.
כמו שנהוג בחריימה, מלאה ברוטב אדום, שמתחשק לתבול בה את הלחם, למרות שהמנה חריפה מתחשק לטעום עוד קצת ועוד קצת... וגם הדג מאוד רך ועסיסי.
מתוך התפריט הקבוע, וגם חדש של מסעדת אוליב ליף טעמנו:
פילה פורל עם קונפי עגבניות שרי, קוביות תפוחי אדמה פריכות, צ'ילי ושום
שימו לב לרצועות צ'ילי הירקות ששוכבות על הדג - חריפות אש!
ספייחה בשר - בצק שמרים עם בשר טלה טחון, צנוברים, טחינה וסילאן בליווי סלט ארוגולה
אני לא מתחברת לטעם לוואי של הבשר טלה.
מבחר קינוחים טעימים אחד אחד, נמסים בפה ומשאירים טעם של עוד.
לצד המנות הטעימות, חלקן מוכרות עם טוויסט מודרני וטאץ' אישי של השף צ'רלי פדידה, מתלווה אווירה מיוחדת במרפסת, ממנה משקיפים על הים.
מומלץ להגיע בשעות השקיעה.
לא סתם, באותו ערב בשולחן לידנו סעד פבלו רוזנברג עם חברים, ובחור אחר הפתיע וריגש את בת זוגתו עם הצעת נושאים!
המנות
שהוגשו לנו אינן תואמות את צורת ההגשה לאורחים. במנות הללו, בתמונות, אפשר לראות את האומנות
על הצלחות כפי שהן מוגשות לאורחי המסעדה:
קחו בחשבון שבסיום הארוחה השף עצמו, עלול לגשת לשולחן שלכם כדי לשאול את דעתכם על האוכל, כי בזה הוא מאמין, ללמוד מן הלקוחות.
המסעדה כשרה.
קיימות מנות טבעוניות (מסומנות בתפריט)
השימוש בחומרי גלם טריים, כמו עשבי תיבול ושמן זית, הופכים את המנות גם לבריאות יותר
מסעדת אוליב ליף
מלון שרתון
הירקון 115
תל אביב
אוליב ליף בפייסבוק
שרתון בפייסבוק
לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה