יום רביעי, 18 בדצמבר 2019

מתכון לליבות תפוחי עץ מטוגנות בשמן אגוזי מלך (באדיבות מותג המזון Greeny)


תמונה pixabay

מותג מזון הבריאות האורגני Greeny מציע בחג החנוכה להכין לביבות תפוחי עץ טעימות וממכרות, מטוגנות בשמן אגוזים מזוכך, בעל ניחוח אגוזי עשיר.

השמן, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מאגוזי מלך מובחריםאגוזי מלך מכילים אומגה 3 וחומצות שומן חיוניות.


שמן אגוזי המלך של גריני מתאים לטיגון, תיבול ובישול של מגוון מאכלים.  לקראת חנוכה, השמן מתאים מאוד לטיגון לביבות וסופגניות. 


תהליך הזיקוק מתבצע בטמפרטורה של לא יותר מ – 50 מעלות, כך השמן שומר על המרכיבים התזונתיים והטעם הייחודי. השמן מיוצר מ- % 100 חומרים טבעיים, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל וללא חומרי טעם וריח, כך שנוצר שמן אורגני איכותי אשר שומר על הערכים התזונתיים.

כשר פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובד"צ בית יוסף
מחיר: 24.90-19.90 ש"ח לבקבוק של ליטר

להשיג ברשתות מזון, בהן: חנויות טבע ברחבי הארץ, זמורה אורגני, על המשקל, שורשים, היפר טבע זיקים , לגעת באוכל , נקודת טבע, כליל טבע ועוד.

לפרטים: www.greenyisrael.com




מתכון ללביבות תפוחי עץ

מצרכים:
3 תפוחי עץ ירוקים (גרני סמיט), קלופים ומגוררים
1/3 כוס סוכר חום בהיר
1/2 כוס קמח תופח
1/2 גביע יוגורט יווני 7% או שמנת חמוצה 9%
1 כפית תמצית וניל
1/5 כפית פלפל לבן
2 ביצים
1/2 כפית קינמון טחון
שמן אגוזי מלך מזוכך של "גריני"

להגשה: אבקת סוכר, מייפל

אופן ההכנה:
  • לסחוט היטב את תפוחי העץ. לטרוף את הביצים בקערית קטנה.
  • לערבב את כל המצרכים למעט הקמח, ורק אז, להוסיף את הקמח.
  • לחמם במחבת שמן בגובה של כ-4 ס"מ, לטיגון חצי עמוק (כמו לשניצל). להניח כף מהעיסה במחבת, ולטגן כדקה - מכל צד, עד שהלביבה מזהיבה-משחימה.
  • להגיש עם אבקת סוכר ו/או סירופ מייפל אמיתי.



 לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...