מתכון למאפינס נקטרינות מתקתק וטעים
מתכון קליל, פשוט בוחשים את המצרכים ידנית.
המתכון המקורי הינו עם צימוקים, אני החלפתי אותם בפצפוצי שוקולד לבן.
מצרכים:
3/4 כוס (190 מ"ל) רוויון
2 ביצים גדולות
1/2 כוס (125 מ"ל) שמן
1 כפית תמצית וניל
1 כוס (200 גר') סוכר
2 כוסות (280 גר') קמח
1 שקית אבקת אפייה
2-3 נקטרינות או אפרסקים, חתוכים לקוביות קטנות
1/2 כוס (50 גר') צימוקים בהירים / פצפוצי שוקולד לבן
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות או לחלופין מכשיר מולטיקייק
1. בקערה שמים את הרוויון, הביצים, השמן ותמצית הווניל ומערבבים.
2. בקערה אחרת שמים את הסוכר, הקמח ואבקת האפייה ומערבבים.
3. מאחדים את שתי התערובות.
4. מוסיפים את הנקטרינות והצימוקים/פצפוצי שוקולד ומערבבים מעט.
5. יוצקים לתבנית מאפינס, עד 3/4 מגובה השקעים ואופים עד שהמאפינס מזהיבים.
הכי טעים לאכול זמן קצר לאחר האפייה.
המתכון של בני סיידה מתוך הספר "עוגות בחושות"
לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:
כמה יחידות יוצאים?
השבמחקבערך 12-15
מחק