יום חמישי, 26 בספטמבר 2019

קמח גרעיני דלעת




מותג מזון הבריאות Greeny השיק מוצר חדש: קמח גרעיני דלעת. 
הקמח, מתוצרת חברת אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מיוצר מ-100% גרעיני דלעת איכותיים שנבחרו בטבע בקפידה, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל וחומרי טעם וריח.  

הקמח עשיר בחלבון ובסיבים תזונתיים, והוא מיוצר בטכנולוגיה חדישה המשמרת את הטעם הייחודי. 

נהוג להחליף 15% - 20% מכמות הקמח הכללית במתכונים – בקמח גרעיני דלעת, שמעשיר את הטעם והמרקם של מאפים ומאכלים שונים. הקמח מתאים לדברי מאפה, עוגות, לביבות, פנקייק, להוספה של כפית או שתיים ליוגורט, ואפילו להכנת פלאפל ביתי נטול גלוטן (מתכון בהמשך).  

תכונות חיוניות שמשייכים לקמח גרעיני דלעת:
• תורמים לשימור האנרגיה
• מסייעים לחיזוק האון הגברי
• תורמים לשיפור פריון הגברים
• טובים לתולעי מעיים
• תורמים לחיזוק חיסוני
• תורמים לשיער ועור בריא
• מקור טוב לחלבונים
• מסייעים בהרפיית שרירים
• שומרים על הלב וכלי הלב


כשר בהשגחת בהשגחת בד"צ בית יוסף והרבנות הראשית לישראל
מחיר: 11 ש"ח לאריזה במשקל 250 גרם
להשיג בחנויות טבע ברחבי הארץ




הצעות למתכונים עם קמח גרעיני דלעת באדיבות greeny :


הצעה למתכון לפלאפל ביתי ללא גלוטן

חומרים:

קילו חומוס הדס שהושרה לילה במקרר
1 בצל בינוני
1 תפוח אדמה גדול, קלוף
3 כפות קמח גרעיני דלעת של Greeny
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
ראש שום – שיניים קלופות
כף מלח
2 כפות כמון שטוחות
כף שמן דלעת Greeny
כפית שטוחה של פלפל שחור
כפית סודה לשתייה או 3 כפות מי סודה
שמן אגוזי מלך מזוכך של Greeny- לטיגון


אופן ההכנה:

לסנן את גרעיני החומוס ולשטוף. לטחון את כל החומרים במעבד מזון, למרקם הרצוי. להכניס את הבלילה למקרר למשך כשעתיים.
להכין כדורים.
לחמם שמן (מומלץ שמן אגוזי מלך מזוכך של גריני) לחום בינוני (לא רותח). להכניס כדור אחד בלבד, ולהכין. חשוב לבדוק אותו ולראות שהוא מוכן (לא שרוף מבחוץ ועדיין חים מבפנים, למשל). כך, אפשר יהיה לתזמן את זמן הטיגון של שאר הכדורים.
לטגן את הכדורים בשכבה אחת בכל פעם.


הצעה למתכון לסברינה ללא גלוטן

חומרים:

5 ביצים מופרדות 
3 כפות סוכר 
קורט מלח
1 כוס קמח גרעיני דלעת של Greeny
1 כף של קמח אגוזי מלך של Greeny
1 כף תמצית וניל
1 שקית אבקת אפייה
2 כפות שמן אגוזי מלך של Greeny

לציפוי העוגה לאחר האפייה: שלושת רבעי כוס סירופ מלבי מהול במים רותחים, או סירופ סוכר

להגשה: להקציף 1 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר.

אופן הכנה:

להקציף חלבונים.
להוסיף בהדרגה את הסוכר, עד שמתקבל קצף לבן עדין. להעביר לערבול איטי מאוד ולהוסיף את המלח, הקמחים (בהדרגה), אבקת האפייה ולבסוף את השמן. לוודא שהכל מעורבב היטב.
לאפות ב-170 מעלות 20-15 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
להרטיב בסירופ, ולהגיש עם קצפת.





 לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...