בשבוע שעבר השתתפתי בסדנת פסטות טריות אצל גל און - טבחית ואומנית פסטה.
מאוד התרשמתי מ"קורות החיים" העשירים שלה ביחס לגילה הצעיר (בת 24). גל שיתפה אותנו בקורות חייה, בקצרה, בין התחנות המקצועיות שלה ניתן לראות מסעדות של השף מאיר אדוני, סטאג' במסעדות שפים בארה"ב ולאחרונה עבדה גם ברשתות האיטלקיות Vivino ו-Goomba.
גל סיפרה לנו שכבר בגיל 13 התחילה להתעניין ולבקר בתערוכות וסדנאות בישול ברחבי הארץ עד שבגיל 16 שההורים שלה הבינו שהעולם הקולינרי יתפוס מקום משמעותי בחייה וקנו לה את מכונת הפסטה הראשונה שלה. "מאותו יום ממש אני מתעסקת בהכנת פסטות טריות."
במקביל לעיסוקיה במסעדות, עברה קורס אפיית לחם בבית הספר ”אסטלה - כיתת אמן“ וכיום יש ברשותה תעודת אופה לחם.
כיום, במקביל להיותה סו שף במתחם
שרונה בתל אביב, גל מעבירה סדנאות עם ריחות קסומים ובצקי פסטה מדהימים.
במהלך הסדנה גל הוכיחה את עצמה כמקצועית אבל גם כבחורה נעימה, נחמדה וסבלנית. כל הסדנה התנהלה באווירה מהנה, למדנו והכנו.
כמובן שגם הגענו לחלק הכייפי שבו טעמנו והטורטליני עם מילוי ריקוטה-תרד ברוטב חמאת-מרווה היה טעים מאוד מאוד!
לקראת חג השבועות תתקיימנה בסטודיו בקרית אונו סדנאות מיוחדת להכנת
פסטות עם רטבים המתאימים לרוח החג.
סדנאות פסטה לשבועות יתקיימו בתאריכים: 29.5 וב-2.6.
הסדנאות במשך כשעתיים ומותאמות ל-4-8 אנשים.
בהרשמה מראש אצל גל: 050-2158866
בנוסף גל מכינה ומוכרת מגוון פסטות
טריות ורטבים מוכנים שאפשר להזמין ולקחת הבית לארוחה מפנקת.
לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה