יום רביעי, 27 באפריל 2016

לזניית מצות וגבינות טעימה ועסיסית וקלה להכנה





לזניה חלבית טעימה לפסח, קלה ומהירה להכנה

מצרכים:

כ-5 מצות
2 ביצים
גביע קוטג'
גביע שמנת חמוצה (15%)
גבינה צהובה
רוטב עגבניות לטעמכם
מלח, פלפל



הוראות הכנה:

מרטיבים מספר מצות ומניחים במגבת שישארו לחות.

בקערה מערבבים:
ביצים, קוטג' ושמנת עם מלח, פלפל, תיבול לפי הטעם.

תוכלו להכין רוטב עגבניות לטעמכם, אני השתמשתי הפעם ברוטב מוכן.

בתוך תבנית או על נייר אפייה מניחים את המצה הראשונה.

עליה מורחים שכבה של רוטב עגבניות. הפעם היה לי רוטב פיצה לילדים מוכן, מה שקיצר לי את זמן ההכנה עוד יותר והוסיף גם את התיבול למנה. אפשר להשתמש בכל סוג של רוטב עגבניות שאתם אוהבים או להכין לבד.

לאחר מכן שכבה של תערובת הגבינות.


מעל מניחים מצה.

שוב מורחים שכבה של רוטב עגבניות ומעל שכבה של תערובת גבינות, אחרי זה מצה וכן הלאה, עד שתחליטו שמספיק שכבות או שנגמרת לכם התערובת.

על המצה העליונה מניחים פרוסות של גבינה צהובה או גבינה מגורדת.


ואז לתנור, עד שהגבינה צהובה למעלה מתחילה להשחים.


הלזניה יוצאת עסיסית ונותנת גיוון לארוחות הערב במהלך החג.
מומלץ להגיש לצד סלט.


בתיאבון.

← מתכון מצויים ללזניה בשרית לפסח כאן:


   לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...