יום חמישי, 20 באפריל 2017

העוגה שלאחר פסח - הצעת הגשה לעוגת קצפת בקלי קלות עם שאריות עוגיות פסח


 


נשארו לכם עוגיות של פסח? אז הנה לכם הצעה מה ניתן להכין איתן אחרי הפסח, אם כבר לא בא לכם על העוגיות.

לנו נשארו כמה עוגיות בוטנים שקנינו במארז, פחות מוצלחות, היו קשות ועוגת הבית עם קוקוס ושוקלד, שקניתי שתהיי לכל מקרה אבל אכלנו ממנה ממש מעט והיא גם לא כל כך טעימה.

אז מה שעושים זה :

1. לוקחים את כל השאריות, את העוגיות ובמקרה שלי הוספתי גם את העוגה ומפוררים לתוך התבנית.
אני פוררתי ידנית.


2. מערבבים בכוס כפית נסקפה ומים חמים ובעזרת כף מרטיבים את העוגיות המפוררות.
כך נוצרת תחתית העוגה.


3. יש אפשרות לפזר מעל גם שוקולד, בשביל הטעם, יש לי את שוקולד השחר בשפופרת אז זילפתי כמה שורות. או שוקולד מומס. אפשר לדלג על השלב הזה, האמת שיצא לטעמי מעט מתוק מידי וטעים גם ללא השוקולד.

4. מקציפים מיכל שמנת לקצפת עם כף סוכר לקצפת יציבה, ומורחים מעל.

5. אפשר לקשט במעט שוקולד מגורד

6. לשים במקרר לספיגת הטעמים.


והנה לכם, מהשאריות של עוגיות של פסח, עוגת קצפת טעימה, בקלי קלות שתתחסל במהירות.



לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק: 



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...