יום שבת, 11 באפריל 2020

לזניה בשר ומצות לפסח



לזניה בשרית טעימה לפסח, קלה להכנה 




מצרכים:


בשר טחון 
בצל קצוץ
אפשר להוסיף שום, גזר מגורד, 
ירקות לפי הטעם, כמו פטריות, זיתים... 
רוטב עגבניות
מצות



הוראות הכנה:


מרטיבים מספר מצות ומניחים בינתיים במגבת שישארו לחות.

במחבת מטגנים בצל קצוץ עם שום ובשר טחון.
גרדתי גזר כי הילדים שלי לא חובבים גזר וידעתי שכשהוא קצוץ, הילדים לא ישימו לב ;-) 

תוכלו להכין רוטב עגבניות לטעמכם, אני השתמשתי ברוטב מוכן לחיים קלים יותר. 

בתוך תבנית או על נייר אפייה מורחים מעט רוטב עגבניות ומעל את המצה הראשונה.

עליה מורחים שכבה של רוטב עגבניות. לאחר מכן שכבה של הבשר.
מעל שכבה של מצה, רוטב עגבניות ובשר.
ושוב שכבה של מצה, רוטב עגבניות ובשר.
אפשר להוסיף עוד שכבה או לסיים עם הבשר למעלה. 

טעים ויפה לפזר מעל פרוסות עגבניות.

הכל לתנור עד שמשחים מעט.
השכבות הפנימיות של המצות מתרככות וסופגות את הרוטב והשילוב של הכל יוצר ארוחה טעימה, מומלץ לצד סלט. 



← מתכון מצויים ללזניה חלבית לפסח כאן:


   לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...