להינות מארוחת בוקר טובה במסעדה, זה אחד הבילויים המבוקשים, מצד שני ארוחת בוקר היא כבר מזמן לא רק ארוחה בשעות הבוקר, אלא הפכה להיות מבוקשת גם בשעות המאוחרות יותר ביום. כשמתחשק לנו לאכול ארוחה קלה יותר, משהו לא בשרי, עם ירקות ובעיקר חלבי.
מסעדת בוקריה נותנת מענה לכל הבקשות האלה.
ארוחת בוקר עשירה בקונספט של בופה פתוח, שמוגשת עד לאחר הצהרים. הבופה מציע מגוון של גבינות, ממרחים ומתבלים, גבינות, סלטים, בנוסף גם דגים, קישים, אנטיפסטי, קונפיטורות, מרק היום וסלסלת לחמים. הכל תוצרת בית!
לצד הבופה ניתן להוסיף אומלטים, להינות ממנות קלאסיות כמו שקשוקה וגם מנות צמחוניות וטבעוניות.
הבופה פתוח עד השעה 16:00. מחיר לבופה + שתיה חמה ושתיה קרה (מנת ביצים בתוספת תשלום): 59 ש"ח. מחיר סביר למדי בהתחשב במבחר הגדול של המאכלים שניתן לאכול כפי יכולתך.
לילדים יש מחיר מיוחד לארוחת בופה (29 ש"ח).
כיוון שיש הרבה עובדים באזור, שמגיעים בשעות הצהרים אך זמנם קצר,
לחמים וממרחים נשארים להנאת הסועדים לאורך כל היום חופשי כתוספת לכל ארוחה שמזמינים במסעדה.
לאחר מכן בוקריה מציעה תפריט ערב עם מנות חלביות קלאסיות ומיוחדות.
את חלקן הוזמנתי לטעום, אוכל חלבי זה סוג האוכל האהוב עלי ותפריט הערב כלל את כל מה שאני אוהבת, סלטים, גבינות, ביצים, לחמים, כולל מנות בריאות וטבעוניות. המנות היו מפתיעות וטעימות ביותר! הכל מוגש בצורה יפה ואסטטית.
פטריות עיזים - פטריות פורטובלו על מצע יוגורט במילוי גבינת עיזים
תרד ובצל סגול (42 ש"ח)
קיסר בוקריה - לבבות חסה בליווי רוטב קיסר גבינת פארמז'ן קרוטונים וביצת עין (49 ש"ח)
סלט מוצלח מאוד עם רוטב טעים שמשתלב נהדר עם החסה, התוספות פארמז'ן, קרוטונים וביצת העין הופכות אותו למעניין יותר בפה.
סלט עדשים טבעוני - עדשים שחורות , אגס צלוי, בצל סגול, פלחי תפוז וקריספי טופו (49 ש"ח)
לסלט הזה פחות התחברתי, אני לא חובבת פירות באוכל ולכן טעמתי בלי הפירות והיה חסר לי משהו בטעם או בתיבול. פספסתי כך כנראה את הייחודיות שלו, כי נאמר לי שאם אוכל אותו עם הפירות, ארגיש את הטעם.
פולנטה פטריות - פולנטת תירס, פטריות, אספרגוס
וביצה עלומה (58 ש"ח)
הסובבים בשולחן מאוד התלהבו מהפולנטה, אני באופן אישי פחות אוהבת פולנטה אבל סך הכל המנה היתה לי טעימה. כתוספת מניחים עליה גבינת פרמז'ן קריספי, מאוד טעים ומוסיף.
הסובבים בשולחן מאוד התלהבו מהפולנטה, אני באופן אישי פחות אוהבת פולנטה אבל סך הכל המנה היתה לי טעימה. כתוספת מניחים עליה גבינת פרמז'ן קריספי, מאוד טעים ומוסיף.
קלאב סנדוויץ טבעוני - פרוסות קלויות של
חציל, בטטה, אספרגוס, כרוב ועלי תרד בליווי טפנד עגבניות (45/25 ש"ח לחצי מנה/מנה)
מדובר בסנדוויץ טוסט טבעוני אך מאוד טעים ועשיר בטעמים ומתאים בהחלט גם למי שאינו טבעוני.
אגז בנדיקט - פרוסות לחם חמאה, עלי תרד
חלוט, רוטב הולנדז וביצים עלומות (49 ש"ח)
לחם טעים ורך, הרוטב הולנדז מאוד טעים ואני גם אוהבת את השילוב עם עלי תרד וכמובן שהביצים העלומות הם האטרקציה העיקרית, מנה שאהבתי ממש.
סוג של פרנץ' טוסט, שילוב טעים עם גבינה וביצת עין.
לחם טעים ורך, הרוטב הולנדז מאוד טעים ואני גם אוהבת את השילוב עם עלי תרד וכמובן שהביצים העלומות הם האטרקציה העיקרית, מנה שאהבתי ממש.
קרוק מדאם – קאסטן קלוי עשיר בגבינות בליווי ביצת עין (54 ש"ח)
שקשוקה צרפתית – חלה קלויה , שמנת , פטריות,
בצל, יין לבן, עלי תרד וביצים עלומות (49 ש"ח)
גם זאת מנה מעניינת, מתאימה לאוהבי רטבי שמנת, בשילוב עם החלה שכבר טבולה ברוטב והביצים העלומות - מאוד טעים.
גם זאת מנה מעניינת, מתאימה לאוהבי רטבי שמנת, בשילוב עם החלה שכבר טבולה ברוטב והביצים העלומות - מאוד טעים.
ריזוטו גבינות –
אורז עם שמנת וגבינות עלי תרד (51 ש"ח)
מדובר במנה שדומה מאוד לריזוטו אך מכינים אותו מאורז רגיל, כדי להתאים את טעמה לקהל רחב יותר. מנה טעימה מאוד.
מדובר במנה שדומה מאוד לריזוטו אך מכינים אותו מאורז רגיל, כדי להתאים את טעמה לקהל רחב יותר. מנה טעימה מאוד.
באמת שהכל היה לי מאוד טעים, אני מאוד חובבת את הז'אנר, חלבי, רטבים, גבינות, לחם, ביצים, ירקות. ויש כאן מנות נפלאות, חלקן מוכרות יותר וחלקן פחות, אבל מרגיש שכל אחד עם טאץ' מיוחד וייחודי, הרבה מחשבה והשקעה, גם בהכנה וגם בנראות.
אחרי כל הטוב הזה שטעמנו, התפנקנו גם עם מספר קינוחים:
ברולה קפה - קרם פטיסייר, אספרסו ופרלין
קקאו (32 ש"ח)
אני מאוד אוהבת קרם ברולה, וכאן הטוויסט הוא בתוספת של קפה, הטעם עדין ולא משתלט והמנה מוצלחת.
אני מאוד אוהבת קרם ברולה, וכאן הטוויסט הוא בתוספת של קפה, הטעם עדין ולא משתלט והמנה מוצלחת.
גופרה קרמל – וופל בלגי ,3 סוגי קרמל פיסטוק
מקורמל וגלידת וניל (39 ש"ח)
מנה לאוהבי הקרמל, טעימה ומתוקה.
מנה לאוהבי הקרמל, טעימה ומתוקה.
את המסעדה פתחה קבוצת
שותפים בהם גם הבעלים של מסעדת "רובינשטיין" הוותיקה והמוכרת בנתניה.
"רצינו לתת לקהל הישראלי את חוויית ארוחת הבוקר האולטימטיבית", אומר רן
אלקובי, אחד השותפים, "ולכן בחרנו את הבופה שכל כך אהוב על הישראלים כבסיס
לארוחה ועם זאת הקפדנו שהתפריט יהיה הכי מוקפד, טרי, איכותי ומגוון שניתן. גם
הארוחות העיקריות נבחרו בקפידה כך שיענו על צרכים של אוכלוסיה מגוונת, שיתאים לכל
שעות היום ולא רק לכל שעות הבוקר וגם לכל מי שמחפש מנות טבעוניות או צמחוניות מבלי
להתפשר על חווית טעמים ומגוון".
מסעדת בוקריה ממוקמת ב- Y
Center (יכין סנטר לשעבר) פתח תקווה.
טלפון: 03-744-4760
בוקריה בפייסבוק
לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה