יום שני, 25 במרץ 2019

מוצרים חדשים בסדרת הבישולים של טבעול - נתחים צמחוניים בסגנון בקר ונתחי סויה דמוי עוף

סדרת הבישולים של טבעול

שני מוצרים חדשים עלו לאחרונה על המדפים - נתחים צמחוניים בסגנון בקר (מתאים לצמחוניים) ונתחי סויה דמוי עוף (מתאים גם לטבעונים):


נתחים בסגנון בקר



טבעול ממשיכה להרחיב את סדרת הבישולים המצליחה ומוסיפה למגוון מוצר חדש: נתחי בקר צמחוניים. 
(המוצר מכיל חלבון ביצה ולכן אינו טבעוני.)

הנתחים מיועדים להוות תחליף לבקר, כך שניתן לשלב אותם במגוון רחב של מתכוני בקר, כדוגמת תבשילי קדירה או נתחים מוקפצים בסגנון אסייתי. 
בנוסף לכך, באמצעות נתחי הבקר הצמחוניים ניתן להכין את ה"תבשיל הכפרי" הנוסטלגי של טבעול ולשחזר את הטעם האהוב.

נתחים צמחוניים בסגנון בקר מספקים, לראשונה על המדף בישראל, חווית מרקם וטעם של נתחי סטייק בקר אמתיים, ומהווים את הגיוון המושלם לארוחת הצהריים או הערב בארוחה צמחונית עשירה.



ללא חומרים משמרים כמו כל מוצרי טבעול. 

הנתחים מהווים מקור לחלבון מן הצומח: כ-25 גרם חלבון ב- 100 גרם (כאשר ידוע כי ב- 100 גרם בשר בקר יש כ- 20 גרם חלבון). 
המוצר הינו ללא תוספת סוכר ומכיל  490 מ"ג נתרן ל- 100 גרם. 

המוצר עומד בתקנות סימון משרד הבריאות לינואר 2020, ולא יסומן בסימון אדום בחזית האריזה.



אנחנו הקפצנו את הנתחים הצמחוניים בסגנון בשר, עם ירקות שונים.



במחבת לטגן בצל לבן ובצל סגול קצוצים, להוסיף בטטה, פלפל אדום ושעועית ירוקה. 
מעל לפזר עלי סלק קצוצים ולבסוף את הנתחים.
מתבלים במעט מלח, מעט סילאן ורוטב סויה. 




מתכון באדיבות טבעול - נתחים צמחוניים עם תפו"א בסגנון התבשיל הכפרי

רכיבים ל 5-6 מנות:
1 חבילת נתחים צמחוניים בסגנון בקר של טבעול
2 תפוחי אדמה מזן אדום, חתוכים לקוביות קטנות
3 בצלים חתוכים לקוביות
3 כפות שמן זית
1 כף פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
*אפשרות שדרוג: גזר אחד ושני יחידות כרישה

אופן ההכנה:
  1. מחממים מחבת גדולה, שמים כף שמן זית ומאדים את הבצל עד להזהבה.
  2. מוסיפים כף שמן ואת קוביות תפוחי האדמה למחבת, ומטגנים למשך 5 דקות נוספות.
*אפשר לשדרג עם גזר וכרישה ולהקפיץ במחבת עד לריכוך
  1. מתבלים במלח, פלפל וחצי כף פפריקה .
  2. מעבירים את תפוחי האדמה והבצל לתבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור (שחומם מראש ל- 180 מעלות) למשך כ- 10 דקות, עד להשחמה.
  3. מקפיצים את נתחי הבקר הצמחוניים במחבת עם קצת שמן למשך 7-8 דקות.
  4. מוסיפים למחבת את תפוחי האדמה והבצל, מערבבים, מתקנים תיבול
  5. מוסיפים חצי כף פפריקה, מערבבים ומגישים

כשרות: בעל"ז
עפ"י אתר mysupermarket טווח המחירים: 29.9

סדרת בישולים של טבעול כוללת: טחון מן הצומח, שווארמה צמחונית, כדורי בשר צמחוניים, נתחי סויה דמויי עוף ועתה גם נתחי בקר צמחוניים.


נתחי סויה דמוי עוף


לא מזמן הושק מוצר נוסף בסדרת הבישולים של טבעול - נתחי סויה כתחליף לעוף "נתחי סויה דמוי עוף"', בעל טעם ומרקם דומים לנתחי עוף.

נתחי סויה דמויי עוף הינו מוצר טבעוני המכיל 6 מרכיבים בלבד (מים, חלבון סויה, שמן קנולה, חומץ, תמצית שמרים ומלח) והם מהווים מקור לחלבון מן הצומח: 21.6 גרם חלבון ב- 100 גרם (כאשר מקובל לקבוע כי ב- 100 גרם עוף יש כ- 23 גרם חלבון). המוצר עומד בהנחיות משרד הבריאות לינואר 2021 וכן ללא חומרים משמרים כמו כל מוצרי טבעול.

נתחי הסויה דמוי עוף מתאימים למגוון תבשילים, מוקפצים, סלטים.


מנה שהכינה דודתי לבנה הטבעוני - נתחי סויה דמוי עוף של טבעול עם בטטה, ברוקולי בחלב קוקוס, מנה מזינה וטעימה מאוד! 

עוד מתכונים אפשר למצוא באתר בישולים: 
https://www.bishulim.co.il/מתכונים/מנות-מעולות-עם-נתחי-סויה-דמוי-עוף-טבעול



 לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...