יום רביעי, 8 בינואר 2020

סדרת בצקים מצוננים ומוכנים לשימוש מיידי


שמרית משיקה סדרת בצקים בצקים מצוננים ומוכנים לשימוש מידי! 
בדרך כלל בצקים מוכנים שנמכרים מגיעים קפואים ונדרש להם זמן הפשרה. אבל מה לעשות שהחיים שלנו תמיד במירוץ ומה שאפשר לעשות מהר יותר, עדיף. במקרה הזה, עם הבצקים החדשים של שימרית, המצוננים, פשוט כיף וקל לשמור אותם בבית (במקרר) ומתי שצריך או מתחשק, פשוט מוציאים ומתחילים להכין.
הקלות בשימוש הבצקים, שאינם זקוקים להפשרה, מצריכים רק להוציא מהמקרר, לפרוס על גבי נייר אפייה הכלול במארז ולאפות.
בלי להשקיע הרבה זמן, מאמץ וגם בלי להשאיר לכלוך מאחורינו ובסוף גם להינות ממנה טעימה. 


סדרת המוצרים כוללת:

בצק עלים מצונן ומרודד, היחיד בישראל ללא מרגרינה, ללא חומרים משמרים וללא שומן מוקשה, מגולגל בנייר אפייה להכנה קלה ומהירה. רק להוציא מהמקרר, לפרוס על גבי תבנית אפייה, להוסיף מלית מלוחה או מתוקה ולאפות (300 גרם).

בצק פילו מצונן ומרודד ללא חומרים משמרים, נוח לשימוש ואינו מתייבש במהירות.
14 דפי פילו מוכנים לשימוש, טריים לאורך זמן ואינם נקרעים בקלות. רק להוציא מהמקרר, לפרוס על גבי תבנית אפייה, להוסיף מלית מלוחה או מתוקה ולאפות (300 גרם).

בצק פיצה מצונן ומרודד חדש לחלוטין בשוק הישראלי. 
הבצק ללא חומרים משמרים, מגולגל בנייר אפייה ומאפשר לשלוט בתוספות על הפיצה. רק להוציא מהמקרר, לפרוס על גבי תבנית אפייה, להוסיף רוטב ותוספות ולאפות. ניתן לעשות בבצק הפיצה שימוש למאפים מלוחים נוספים (415 גרם).

בצק פריך מצונן ומרודד ללא חומרים משמרים, עשיר בטעם מעודן למאפים מתוקים, מגולגל בנייר אפייה להכנה קלה ומהירה. רק להוציא מהמקרר, לפרוס על גבי תבנית אפייה ולהוסיף מלית מתוקה לפני או אחרי האפייה (280 גרם).


 גם האפשרויות הן רבות - ממתוק ועד מלוח. 


מהסדרה החדשה השתמשתי עם הבצק העלים. 
בתור ילדה כל כך אהבתי בורקס בשר, היתה תקופה שהייתי מבקשת מאמא שלי להכין וכשהיא היתה מכינה לי כשלצד זה רוטב טעים, הייתי מרגישה שזאת מנה חגיגית עבורי. כמה פעמים חשבתי לשחזר ולהכין בורקס בשר גם בבית לילדיי אבל לרוב עוברת בסופר ונמנעת מלקנות בצק עלים כיוון ש"לא בריא" או חלבי... אז הפעם ראיתי זאת כהזדמנות ופשוט הפתעתי אותם בארוחת צהריים, עם בורקס בשר והילדים מאוד אהבו! 


הבצק הפריך שימש אותי להכנת קינוח מתוק. מצאתי ממתק לוקום שקיבלנו מתנה וישב במקרר לזמן מה כי הוא כבר לא כל כך אטרקטיבי. מה שעשיתי זה פתחתי את הבצק הפריך, הנחתי בתוכו את חתיכות הלוקום וגילגלתי את הבצק. לאחר מכן אפשר לחתוך אותו לפרוסות ולהינות. הלוקום נוצל ואפילו השתדרג עם שילובו בבצק הפריך הטעים. 




לדברי יובל קמפ, מנכ"ל חברת "פאקא תעשיות" יצרנית "שמרית", ההחלטה להרחיב את הפעילות לתחום הבצקים התבססה על מחקר צרכנים שהחברה ערכה שזיהה דרישה לזמינות וקלות הכנה המתאימים לאורך החיים המודרני. "הבצקים המצוננים נועדו לשימוש מיידי המאפשר לצרכנים לאפות מאפים על בסיס בצק באופן מיידי, ללא צורך בהפשרה או בהמתנה. להערכתנו, סדרת המוצרים החדשה תוביל לשינוי הקטגוריה כולה, שתתפתח לתחום המצונן".


כשר פרווה בהשגחת בד"צ בית יוסף
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 15 – 17 ₪

להשיג ברשתות השיווק ברחבי הארץ (בהן שופרסל, יוחננוף, יינות ביתן וחצי חינם ועוד) – במקרר ליד הפסטות (ולא במקפיא).



 לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...