הקרקרים מפשתן של "ביכורים מזון ומאפה" אינם מכילים חומרים משמרים, רכיבים מהונדסים גנטית, רכיבים מן החי או תוספת סוכר.
• למרוח על קרקר גבינת מסקרפונה ולפזר
מעל שומשום קלוי. להניח מעל פרוסה צרה של גבינת קשקבל, ובצד להניח פרוסה דקה של שזיף,
אפרסק (אפשר גם משימורים) או ענבים חצויים
• למרוח את הקרקר בקוטג' מעורבב עם מעט
שום גבישי, להניח מעל פרוסת סלמון ושמיר
• להכין מגש עם גבינות מסוגים שונים,
עגבניות שרי – טריות או קלויות בתנור, אבוקדו, זיתים, ממרח פסטו וחמאה בטעמים
• להניח על הקרקר ריבועים דקים של גבינת
גאודה. מעליה, להניח פרוסה דקה של גבינת עיזים, רבע עגבניית שרי ומעט בצל ירוק.
- קרקרים עם גבינת שמנת, טפנד זיתים ורבעים של עגבניות שרי.
- קרקרים עם גבינת שמנת-שמיר ופרוסות סלמון מעושן.
- קרקרים עם גוואקמולי אמיתי (קוביות חצי מעוכות של אבוקדו, קוביות עגבנייה וקוביות קטנטנות של בצל סגול), עם או בלי טבסקו.
- קרקרים עם חמאת שום (פשוט כמו שזה נשמע: לערבב חמאה עם שום כתוש טרי או עם שום גבישי).
- קרקרים עם גבינה צהובה, גבינת עזים, בצל ירוק ורבע עגבניית שרי.
- קרקרים עם חומוס, סחוג ופרוסות דקות של מלפפון טרי.
- קרקרים עם טחינה, פרוסת ביצה קשה ופרוסה דקיקה של צנונית.
- קרקרים עם קוביות של חציל מוקפץ, גבינה בולגרית ופטרוזיליה
- קצוצה.
מחיר:
כ-25 ש"ח לאריזה במשקל 150 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ
ודרך אתר החברה: https://www.bikurim.co.il
הלחמים
והקרקרים של "ביכורי פשתן" מיוצרים במאפיית הבוטיק של "ביכורים
מזון ומאפה", המייצרת מדי יום מגוון לחמים ולחמים מיוחדים. מערכת הייצור
מאושרת ע"י משרד הבריאות ועומדת בתקנים המחמירים ISO
9001, ISO 22000 ו-HACCP.
← פוסט שעלה בעבר בבלוג על הקרקרים פשתן של חברת ביכורים מזון ומאפה אפשר לקרוא כאן:
https://hamigvan.blogspot.com/2019/07/crackerpishtan.html
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה