יום שלישי, 14 ביולי 2020

רוטב לפיצה של נפטון ומתכון מהיר של שבלולי פיצה


אצלנו פיצה זה אחד המאכלים האהובים על הילדים אבל גם על ההורים. לעתים אני משקיעה ומכינה פיצה ביתית לערב פיצות מיוחד אבל אנחנו משלבים טעם של "פיצה" גם בעוד מאכלים, כמו במאפינס, טוסט או בגרסה המהירה "פיצה פיתה".

הרוטב הוא חלק חשוב בטעם הסופי של הפיצה ודורש תיבול נכון. מה יותר קל ופשוט מאשר להשתמש ברוטב פיצה מוכן?! 

חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה "רוטב לפיצה" - להכנת מגוון מנות טעימות.

הרוטב מכיל בין השאר: רכז עגבניות, אורגנו, טימין, בזיליקום ושמן קנולה והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.




עם רוטב פיצה מוכן של נפטון קל עוד יותר להכין פיצות ומאכלים טעימים נוספים - אפשר לשלב רוטב פיצה לדוגמה גם ברוטב עגבניות לפסטה, לשדרג מילוי לבורקס עם גבינה, כממרח על כריך ועוד.


 כשרות - פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע. 
מחיר: 12.90 ש"ח (לבקבוק במשקל 330 גרם).
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, יש חסד, פרש מרקט, שוק מהדרין ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.



"נפטון" מציעה מתכון מהיר הכנה של שבלולי פיצה נהדרים
  

חומרים:
1 חבילה של מלאווח (להפשיר כמה דקות)
1 בקבוק רוטב לפיצה של "נפטון"
2 כוסות גבינה צהובה (רצוי מוצרלה) מגוררת
ביצה טרופה
שומשום
שמן זית כתית

אופן הכנה
           לחמם תנור ל-180 מעלות
           על משטח העבודה לפרוס נייר אפייה, להברישו במעט שמן זית ולהניח מעליו מלאווח. למרוח מעט שמן זית גם מעל למלאווח. להניח מעל עוד נייר אפייה, ולרדד מעט
           להסיר את נייר האפייה העליון. למרוח על המלאווח רוטב פיצה ולפזר מוצרלה מעל
           לגלגל את המלאווח לרולדה ולהקפיא כ-10 דקות
           להוציא מהמקפיא ולחתוך לפרוסות בעובי של 1.5- 2 ס"מ
           להניח את הפרוסות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, במרחק קל. למרוח את השבלולים בביצה טרופה, ולפזר מעל מעט פירורי גבינה צהובה, ושומשום.
           לאפות 25 – 30 דקות, עד להזהבה

* לחזור על הפעולות עם עוד עלי מלאווח, לפי הצורך
לגיוון אפשר להוסיף פרוסות של פטריות או זיתים, לפני הגלגול לרולדה




"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.



  לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...