"רוצים את הטבע" מציגה את NATUREZA
- מחית אורגנית קפואה של אסאי - פרי העל מהאמאזונס.
הפרי
המיוחד מתאים להכנת שייקים, מיצים, גלידות וקינוחים והוא עשיר באומגה 3, 6 ו-9, ויטמינים,
מינרלים ונוגדי חימצון.
אם טיילתם בדרום אמריקה ייתכן ואתם מכירים ומתגעגעים לטעם המופלא של השייקים מפרי האסאי... טיול לברזיל
אנחנו לא יכולים לארגן אבל כן לשחזר את הטעם!
האסאי הוא עץ דקל טרופי הצומח בדרום ובמרכז אמריקה. פריו סגול ובשל ערכיו התזונתיים הגבוהים הוא נחשב לפרי-על. בין השאר הפרי עשיר בנוגדי חימצון, סיבים תזונתיים, חומצות אמינו, אומגה 3, 6 ו-9, ויטמינים ,C A ומקבוצה B, מינרלים כסידן, ברזל, זרחן ואבץ ועוד.
NATUREZA הנה מחית אורגנית קפואה של אסאי, המיועדת ומתאימה להכנת שייקים, מיצים, גלידות וקינוחים בריאים ומלאים בטעם ובערכים תזונתיים.
האסאי הוא עץ דקל טרופי הצומח בדרום ובמרכז אמריקה. פריו סגול ובשל ערכיו התזונתיים הגבוהים הוא נחשב לפרי-על. בין השאר הפרי עשיר בנוגדי חימצון, סיבים תזונתיים, חומצות אמינו, אומגה 3, 6 ו-9, ויטמינים ,C A ומקבוצה B, מינרלים כסידן, ברזל, זרחן ואבץ ועוד.
NATUREZA הנה מחית אורגנית קפואה של אסאי, המיועדת ומתאימה להכנת שייקים, מיצים, גלידות וקינוחים בריאים ומלאים בטעם ובערכים תזונתיים.
יש
לשמור בהקפאה עד לשימוש. אין להקפיא לאחר שהפשיר.
כשר
בהשגחת בית דין הכשרות BDK
סאו פאולו ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 10.90 – 11.90 ש"ח (לאריזה במשקל 100 גרם)
להשיג
ברשתות השיווק ובחנויות הטבע.
חברת
"רוצים את הטבע" מציעה מתכון: שייק אסאי בננה
חומרים:
50
מ"ל מיץ תפוחי עץ
1
מחית אסאי קפואה של "נטורזה" – שבורה לחתיכות
1/2
בננה קפואה וחתוכה
2
תמרים מגולענים או 1 כף סילאן
4 -
5 קוביות כתושות של קרח
1
כפית חמאת שקדים
אופן
ההכנה:
לטחון
בבלנדר את המצרכים לפי הסדר, בעוצמה נמוכה, עד שמתקבל מרקם אחיד.
לצקת
לקערה ולפזר מעל פרוסות טריות של בננה.
אפשר
להוסיף גלידה, יוגורט, חתיכות פרי, גרנולה ועוד.
מתכון דומה נמצא גם על האריזה.
הכנתי שייק עם תוספות מעט שונות, הוספתי מיץ תפוזים במקום תפוחים, תפוח שלם ונקטרינה. גם לא היה לי חמאת שקדים אז וויתרתי אבל אפשר להכין אותו גם על בסיס חלב.
האסאי עצמו לא מתוק כל כך ולכן מומלץ להמתיק עם סילאן או תמרים.
כל המשפחה כולל הילדים שתו את השייק הקריר בהנאה רבה.
Para saúde - לבריאות!
לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה