יום ראשון, 6 בדצמבר 2020

ציפוי לשניצל ב-6 טעמים שונים של נפטון

 

חברת "נפטון" מציגה את האריזות החדשות של סדרת "ציפוי לשניצל" - פירורי לחם ב-6 טעמים שונים!

יש בכלל מישהו שלא אוהב שניצל...?! אני לא עומדת בפני שניצל חם שהכנתי לילדים ומנשנשת מיד אחרי שיצא מהמחבת. שניצל קלאסי זה תמיד טעים אבל לפעמים מתחשק לשדרג מעט את הציפוי או התיבול.


חברת נפטון, המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה את האריזות החדשות והנוחות של סדרת "ציפוי לשניצל" - פירורי לחם בטעמים שונים ובמגוון סגנונות. 

האריזות גדולות וכוללות מעבר לעיצוב חדש, סגירת זיפ לסגירה חוזרת כי לשמור טוב יותר על התכולה. 

הציפויים מוצעים ב-6 סגנונות, כל סגנון בצבע אריזה שונה: קלאסי עם שומשום, איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו ומוזהבים. 

הציפוי ללא מונוסודיום גלוטמט או חומרים משמרים. פירורי הלחם מתאימים לתיבול והכנה של מגוון מנות ומאכלים טעימים ובהם עוף, בקר, הודו, דגים, ירקות, פשטידות, מאפים ועוד. 

האריזה מאוד נוחה ובחלקם כבר יש תיבול בפנים כך שזה חוסך עוד התעסקות בזמן הכנת הבלילה וציפוי לשניצל. 

טעמי סדרת "ציפוי לשניצל":

 וינאי: מכיל פירורי לחם, פפריקה מתוקה, שום, בצל, עשבי תיבול (כוסברה ועוד),  תבלינים, מלח. האריזה בצבע תכולת.

 ים תיכוני: פירורי לחם, עשבי תיבול (כוסברה, בזיליקום ועוד), שום, פפריקה מתוקה, כורכום, תבלינים, מלח. האריזה בצבע אדום.

 איטלקי: פירורי לחם, פפריקה מתוקה, מלח, שום, תבלינים, עשבי תיבול (פטרוזיליה ועוד).  האריזה בצבע ירוק.

 קלאסי בתוספת שומשום: פירורי לחם, שומשום, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור, שום, תבלינים, עשבי תיבול. אריזה בצבע צהוב.

 מוזהבים: פירורי לחם מוזהבים ומלח. אריזה בצבע סגול.

 פאנקו: פירורי לחם גדולים ואווריריים, סוכר ומלח. אריזה בצבע לילך.


 כל האריזות במשקל 400 גרם, למעט הפאנקו שהוא במשקל של  260 גרם.

כשרות פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע. 

מחיר: 7.90 – 10.90 ש"ח.

 להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

 


"נפטון" מציעה שני מתכונים נהדרים וטעימים עם ציפוי שניצל: מקלות שניצל בציפוי קלאסי עם שומשום, ופטריות בציפוי ים תיכוני

 

 מקלות שניצל בציפוי קלאסי עם שומשום

מצרכים:

8 שניצלים עבים

1/2 כוס קמח

2 ביצים טרופות

3/4 – 1 כוס "ציפוי שניצל קלאסי עם שומשום" של נפטון

שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

           לקמח כל שניצל, לטבול בביצה הטרופה ולצפות בפירורי לחם

           לחמם שמן במחבת, ולטגן את השניצלים עד להזהבה

           לחתוך כל שניצל למקלות ברוחב של כ-2 ס"מ

           להגיש עם רטבים שאוהבים

 

פטריות בציפוי שניצל בסגנון ים תיכוני


מצרכים:

2 – 3 סלסלות של שמפיניון – טריות, קטנות ומוצקות (כ-30 יחידות), שנוגבו בנייר סופג/מטבח (לא לשטוף במים)

 

לבלילה:

1 כוס מים או סודה

3/4 כוס קמח

1/2 כוס קורנפלור

שמן לטיגון

 

לציפוי:

2 כוסות ציפוי שניצל בסגנון ים תיכוני של "נפטון"

 

אופן ההכנה:

           לשפוך את המים/סודה לקערה, ולהוסיף את הקמח והקורנפלור, לערבב במטרפה עד שאין גושים. הבלילה יוצאת סמיכה

           לשים בקערה נפרדת את פירורי הלחם

           לטבול כל פטרייה בבלילה, ואז בפירורי הלחם (לוודא שהבלילה והציפוי הן מכל צדי הפטרייה)

           לחמם שמן במחבת רחבה (בגובה של כ-5 ס"מ) ולטגן את הפטריות עד שהן מזהיבות-משחימות, בכמה סבבים. להניח את הפטריות בתום כל סבב בכלי מתאים ושטוח, עם נייר סופג

 


 

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה (שעלה ב-1980), פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...