יום רביעי, 17 בנובמבר 2021

נפטון" מציעה מתכון נהדר ללביבות חמות ומתוקות עם תפוחי עץ וקינמון


לכבוד חנוכה, "נפטון" (משנת 1990), מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציעה מתכון נהדר ללביבות חמות ומתוקות עם תפוחי עץ וקינמון, שלא תפסיקו לזלול!


גירסאות דומות של המתכון קיימות במקומות שונים בעולם והסיבה – זה פשוט טעים, קל ומהיר הכנה. 

תבלין הקינמון מופק מהקליפה הפנימית של מינים שונים של עצי קינומונום. את טעמו אפשר לתאר כמתוק-חריף ויש לו ניחוח מדהים, שאני אישית מאוד אוהבת. הקינמון מתאים למאכלים מתוקים ומלוחים: עוגות וקינוחים אך גם לבשר, עוף, דג, תוספות כמו אורז, אטריות, ירקות מבושלים, פשטידות, מרקים, משקאות קרים או חמים ועוד. 

תבלין הקינמון של נפטון מכיל 100% קינמון נקי וטחון, ללא תוספות של חומרים משמרים, גלוטן או צבעי מאכל.


כשרות פרווה מהדרין בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"צ העדה החרדית.

מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח למיכל במשקל 150 גרם.

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.


מתכון להכנת לביבות תפוחי עץ עם קינמון 

באדיבות המתכונאית אריקה לוי

מצרכים: 

2 כוסות קמח תופח (או 2 כוסות קמח רגיל + 2 כפיות אבקת אפייה)

1 - 2 כפיות קינמון טחון של "נפטון"

1/2 כפית מלח דק

3 תפוחי עץ ירוקים וחמצמצים (גראני סמית למשל), קלופים, מגוררים וסחוטים היטב

2 ביצים

2 כפות שמן

2 כפות סוכר 

שמן לטיגון


לציפוי:

4 כפות סוכר דק או אבקת סוכר

אופן ההכנה:

  • לנפות ביחד קמח, מלח, קינמון ו-2 כפות סוכר

  • לטרוף את הביצים ולערבב התפוחים הושמן. להוסיף קמח ולערבב

  • לחמם שמן במחבת, לצקת לתוכה (בעזרת מצקת קטנה או 2 כפות משומנים מעט, כדי לסייע לבלילה להחליק) לביבות בגודל שרוצים. לטגן משני הצדדים להזהבה

  • להניח בכלי הגשה ועוד כשהן חמות, לבזוק מעל את הסוכר



"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד. 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...