יום חמישי, 25 בינואר 2018

בונז'ור ולתנור - מאפה שמרים לאפייה ביתית קלה עם תוצאה בטוחה

בונז'ור - ולתנור! 



חברת בונז'ור משיקה סדרת מוצרי מאפה שמרים טריים לאפייה ביתית, זאת במינימום זמן ומאמץ עם הצלחה מובטחת.

בבונז'ור גילו שהרבה נמנעים וחוששים מהתעסקות עם שמרים ועלו על הרעיון הנהדר הזה, כדי שבבתים יהיה ניתן להנות מריח אפיה וכמובן מתוצר מוצלח של מאפה שמרים בדרך הקלה ועם תוצאה בטוחה ביותר.


המוצרים בסדרה: עוגת שמרים קראנץ' שוקולד, רוגלך, חלה מתוקה ופוקצ'ה מדגנים מלאים.


כל מה שצריך לעשות הוא לחמם את התנור, לפתוח את האריזה, להבריש את המאפה ולהכניס לתנור (החלה דורשת התפחה לפני האפיה).
ריח האפייה מתפשט בבית, המאפה יוצא יפה וטעים.
וכל זה מבלי ללכלך ולהתאמץ.

לקראת שישי, הכנתי את עוגת השמרים, קראנצ'ית מבחוץ כמו שאני אוהבת ומלאת שוקולד מבפנים, מאוד מוצלחת. 
העוגה מגיעה כבר בתוך תבנית לאפיה. יש לה גם מכסה נלווה לשמירה לאחר האפיה. חשבו כאן על הכל.
מומלץ להבריש בביצה לפני האפיה. לאחר האפיה ניתן להוסיף מי סוכר.


בערב הכנתי לעצמי פוקאצ'ה. היא מורכבת מדגנים מלאים ו-30% קמח כוסמין. מומלץ למרוח מעליה לפני האפייה שמן זית. אפשר להוסיף מעליה ירקות או תבלינים, לפי טעם וחשק. היא קריספית מבחוץ ורכה מבפנים. אני נהנתי ממנה מאוד, ככה חמימה עם חמאה. פתרון מושלם עבורי בתור אחת ששוברת את הראש הרבה פעמים בערב מה לאכול. יש בתוך האריזה 2 פוקצ'ות ולארוחת ערב הספיקה לנו אחת, את השניה שמרתי במקפיא לפעם אחרת. 


וביום שישי, כמובן שמתבקשת חלה, איזה תענוג. אותה צריך להתפיח למשך כ-4 שעות בתוך התנור. שמתי אותה בבוקר בתנור ובצהריים אפיתי אותה.

את הרוגלך טרם טעמנו, אבל שמעתי שגם הם מוצלחים. 


מחירים: 10-20

להשיג ברשתות השיווק



   לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...