יום ראשון, 6 בינואר 2019

סדרת עוגיות חדשה ללא גלוטן של עלמה


הדרישה למוצרים ללא-גלוטן קיימת וגוברת, כעת יש מענה בתחום העוגיות המתוקות -  חברת גילרו, היצרנית המובילה בישראל לגביעי גלידה, ופלים וקישוטי עוגות, משיקה סדרת עוגיות חדשה ללא גלוטן תחת מותג "עלמה". 

הסדרה כוללת 6 מוצרים חדשים: 




ופל במילוי קרם בטעם שוקולד
ופל במילוי קרם בטעם לימון
גלילי ופל במילוי קרם בטעם שוקולד
גלילי ופל במילוי קרם בטעם אגוז
ובנוסף גביעי גלידה גלידריה וגביעי גלידה אמריקה.

כל המוצרים ללא גלוטן, ללא שמן דקל, ללא רכיבים מהחי, ללא חומרים משמרים ועם סוכר חום. 




טעמנו את הגליליות, הופתעתי לגלות גליליות ארוכות, מחולקות לשתי אריזות נפרדות, כך הטריות נשארות לאורך זמן. הגליליות מאוד מאוד טעימות, פריכיות וטעם של שוקולד-אגוזי מורגש. ייראו נהדר גם כשילוב עם קינוחים. 

אני נמנית גם על אלו שאוהבים מאוד וופלים בטעם לימון וגם כאן, הוופלים טעימים ופריכיים. את הוופלים בטעם שוקולד הילדים חיסלו. 

סדרת המוצרים ללא גלוטן של עלמה מיוצרת בטכנולוגיה ייחודית בלעדית לגילרו, הפועל תחת בקרת האיכות מהגבוהות בעולם ובעל אישור GMP לייצור מוצרים ללא גלוטן. המוצרים באיכות מעולה, טעימים, עשויים מחומרי גלם מעולים. 
לדברי אבי גלברד, מנכ"ל חברת גילרו, החברה נענתה לביקושים רבים מצד הצרכנים שביקשו להשיג את מוצרי עלמה גם בגרסת הללא-גלוטן. "אנו שמחים להביא לקהל הלקוחות מוצרים משובחים ללא-גלוטן, טעימים להפליא וללא פשרות".

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 6.90 ₪ לאריזת ופלים שוקולד/לימון (150 גרם); כ- 6.90 ₪ לאריזת גלילי ופל שוקולד/אגוז (100 גרם); כ-7 – 12 ₪ לאריזות גביעי גלידריה ואמריקה (12 – 24 יחידות).
להשיג ברשתות המזון ברחבי הארץ. 
כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים. 

המוצרים ישווקו בחנויות הטבע ורשתות המזון בעיצוב ייחודי בגוון טבע ובכיתוב מיוחד ללא גלוטן.



 לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק: 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...