יום ראשון, 27 באוקטובר 2019

מתכון לקרוטונים ביתיים העשויים מלחם פשתן טרי



חברת "ביכורים מזון ומאפה" מציעה ליהנות מקרוטונים העשויים מלחם פשתן טרי –
 עשירים באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים, ודלים מאוד בפחמימות

חברת "ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בייצור לחמי בריאות, ירקות קלויים ושירותי הסעדה, מציעה ליהנות מקרוטונים העשויים מלחם פשתן טרי ומיוחד. את הקרוטונים אפשר להוסיף לסלטים, למרקים, ולנשנש אותם כמו שהם בבית, בעבודה או בטיול.

לחם הפשתן מיוצר מזרעי פשתן זהובים מקנדה, שערכיהם כמזון-על נשמרים בטכנולוגיה ייחודית. הלחם עשיר באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים, והוא מכיל כמות נמוכה במיוחד של פחמימות (כ-1 גרם בפרוסה). הלחם לא מכיל סוכר או ממתיקים מלאכותיים והרכבו תורם לתחושת שובע. 

כשר בהשגחת בד"צ העדה החרדית

פוסט מפורט שעלה בעבר בבלוג על לחם פשתן של חברת "ביכורים מזון ומאפה" אפשר לקרוא כאן


המתכון לקרוטונים קראנצ'ים, המתאימים כנשנוש, כתוספת לסלטים, למרקים ועוד

מצרכים:

8 - 10 פרוסות לחם פשתן טרי, חתוכים לקוביות קטנות יחסית
3 - 5 כפות שמן זית איכותי
1/2 - 1 כפית שום גבישי
1/2 - 1 כפית אורגנו יבש
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

           לחמם תנור ל- 120 מעלות.
           לערבב את כל המצרכים בקערה. לשטח את קוביות לחם הפשתן המתובלות בשכבה אחת, על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אם יש צורך, לשטח בשתי תבניות.
           לאפות כחצי שעה. מדי פעם לבדוק אם הקרוטונים עשויים מספיק. כשהם נוקשים – הם מוכנים. לשים לה
           להוציא ולצנן. לשמור בכלי סגור הרמטית.


הצעת הגשה: סלט ירקות, גבינה צפתית וקרוטונים מלחם פשתן



את הלחם פשתן אפשר להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, ודרך אתר החברה ולקבל משלוח הביתה:  https://www.bikurim.co.il/


הלחמים של "ביכורי פשתן" מיוצרים במאפיית הבוטיק של "ביכורים מזון ומאפה", המייצרת מדי יום מגוון לחמים מיוחדים, חלות, עוגות ומאפי דגנים מלאים, מחומרי גלם משובחים. מערכת הייצור מאושרת ע"י משרד הבריאות ועומדת בתקנים המחמירים ISO 9001, ISO 22000 ו-HACCP.




 לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק: 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...