יום רביעי, 22 באפריל 2020

מטחנה עם תערובת תיבול לסטייק, טיפים להכנת סטייק ומתכונים עם תבליני נפטון



חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציעה ליהנות ממבחר תבלינים משובחים להכנה של מנות טעימות, עסיסיות וחגיגיות. 

החברה מציעה מגוון רחב של תבלינים ותערובות תיבול מעולים, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל ומונוסודיום גלוטומט



מגוון תבלינים איכותיים למגוון של מנות ותבשילים

לקראת יום העצמאות חברת "נפטון" משיקה מטחנה מהודרת של "תערובת לתיבול סטייק מונטריאול" - יפה, נוחה ושימושית. 

התערובת מכילה, בין השאר, פלפל שחור, מלח גס, שום גבישי ובצל יבש.
התערובת פיקנטית ומתאימה לתיבול סטייק ובנוסף גם לתיבול מנות נהדרות נוספות במנגל, בפלנצ'ה (מחבת פסים) או בגריל של התנור – כמו דגים, פרגיות, חזה עוף או תפוחי אדמה, והיא גם מצוינת לתיבול אורז, נודלס, איטריות ועוד.



טיפים באדיבות נפטון - כיצד איך להכין סטייק עסיסי וטעים?


• מומלץ לקנות סטייק איכותי טרי (למשל, אנטריקוט או שייטל), בעובי של 1.5 ס"מ. על הסטייק להיות בטמפרטורת החדר (או צונן. לא קר מהמקרר, שכן אז הבשר יגיר נוזלים רבים ויתכווץ)
• לנגב במגבת נייר, ואז להבריש בשמן זית איכותי. לעסות ב"תערובת לתיבול סטייק מונטריאול" של נפטון
• להניח על רשת מנגל לוהטת או על מחבת פסים (פלנצ'ה) לוהטת ולשמוע פססססס... לצלות מכל צד 3 – 4 דקות (תלוי בגודל ועובי הנתח) ולהפוך לצד השני
• לחכות כמה דקות לפני שאוכלים. תיהנו!




נפטון מציעה מתכונים טעימים:

תפוחי אדמה קריספיים בתערובת לתיבול פילדלפיה


לאוהבי הטעם המתקתק-פיקנטי-חריף: "תערובת התיבול פילדלפיה" בעלת ניחוח ארומטי, טעמה מתקתק ופיקנטי בו זמנית. מקורה מניו אוליאנס ארה"ב והיא מכילה עשבי תיבול שונים (אורגנו, בזיליקום, טימין), פפריקה, גרגרי חרדל, זרעי כמון ו/או כוסברה, פלפל שחור ועוד. התבלין מתאים מאוד לתיבול כל סוגי הבשרים והעופות, דגים, תפוחי אדמה, אורז, מוקפצים, ירקות בתנור, פשטידות וגם לסלטים כמו סלט כרוב וסלק טרי.

מצרכים:
12 תפוחי אדמה בינוניים, שטופים (עם הקליפה)
3 כפות תבלין פילדלפיה של נפטון
1.5 כפיות פפריקה מתוקה של נפטון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון של נפטון
2/3 כוס שמן זית
2 כפות מיונז איכותי
 מי שאוהב יותר חריף: יוסיף 1/2 -1 כפית פפריקה חריפה של נפטון


אופן ההכנה:
           לבשל את תפוחי האדמה במים רותחים ומומלחים עד שהם כמעט עשויים (בערך 10 דקות מרגע שהמים רותחים). על תפוחי האדמה להיות רכים אך לא רכים מדי. לסנן ולצנן מעט
           לחתוך את תפוחי האדמה לרבעים או לטריזים
           לערבב את כל התבלינים, השמן והמיונז, ולשים בתבנית תנור
           להוסיף את תפוחי האדמה ולערבב בעדינות
           לחמם תנור מראש, ל-250 מעלות
           לשים את התבנית בתנור, להנמיך את האש ל-220 מעלות ולצלות את תפוחי האדמה כ-25 דקות, עד שהם קריספיים



פילה אמנון בתנור, בתיבול תערובת לתיבול פלפל לימון


לאוהבי טעם החמוץ-חריף: "תערובת לתיבול פלפל לימון" אופיינית לדרום אפריקה, והיא מתאימה למגוון מנות – החל בבשרים, עופות ודגים, וכלה בתוספות וסלטים.

מצרכים:
8 נתחי פילה אמנון
7 כפות מיץ לימון טרי
1/2 + 1 כפית מלח
3 – 4 כפות שמן זית
2 כפיות פלפל-לימון של נפטון
1/2 כפית שום גבישי של נפטון
1 כפית תבלין של פטרוזיליה מיובשת של נפטון
1 כפית של כוסברה מיובשת של נפטון


אופן ההכנה:
           להשרות את נתחי הדג במיץ לימון ו-1/2 כפית מלח
           לערבב: שמן זית, תבלינים וכפית מלח
           להבריש בנדיבות כל פילה בתערובת, ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומרוססת בשמן, כשהעור כלפי מטה. להניח מעל נייר אפייה, כך שיכסה את הפילטים באופן רופף
           לחמם תנור מראש ל-180 מעלות. לצלות את הפילטים כ-13 דקות. להסיר את נייר האפייה ולצלות עוד 1- 2 דקות. אם יש צורך, לצלות עוד מספר דקות




כשר: בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"ץ בית יוסף.

מחיר "תערובת לתיבול סטייק מונטריאול": 11.90 – 13.90 ש"ח (למטחנה במשקל 65 גרם).
מחירים תבליני נפטון: 9.90 – 12.90  ש"ח (לאריזות במשקל 100 - 150 גרם).

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות ובאתרים שלהם. 



   לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...