יום ראשון, 4 באוקטובר 2020

שמן אבוקדו של תבואות

 

חברת תבואות משיקה שמן אבוקדו איכותי בכבישה קרה,

 עם הסימון הירוק 


לשנה טובה, טעימה ובריאה! 

סוף סוף אפשר להנות שוב מפרי האבוקדו, בקיץ כבר התחלנו להתגעגע לטעם. אז התחלנו להשתמש בשמן אבודקו החדש של תבואות כי שמעתי לפניכן רבות גם על הוטימינים שיש בו. 

השמן, המיוצר בספרד, עשוי מ-100% אבוקדו והוא מתאים לתיבול סלטים, ירקות מבושלים, תבשילים, מרקים ועוד. 

בשל הרכבו הייחודי, הוא גם מומלץ לשימוש על השיער ועל עור הפנים, הידיים והגוף. 

השמן, אותו מכינים מפרי האבוקדו עצמו, עשיר בחומצות שומן חד בלתי רוויות (ובעיקר חומצה אולאית), שבדומה לשמן זית, רצויות לגוף. השמן עשיר בקרוטנואידים ואף מגביר את יכולת הגוף לספוג קרוטנואידים מירקות אחרים (בטא קרוטן, אלפא קרוטן וליקופן). לשמן, המכיל גם לציטין וויטמינים E, A, B, F ו-D, צבע ירקרק  ודרגת החמיצות שלו פחות מאחוז.

טעמו של השמן מרוכז ואגוזי ולכן מספיקה ממנו כמות קטנה. מומלץ לשמור אותו במקום מוצל, קריר ויבש.


כשרות: פרווה, בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובהשגחת בד"צ בית יוסף.

מחיר: 25.90 ש"ח לבקבוק במשקל 250 מ"ל.

להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

לפרטים: www.tvuot.co.il

 

תבואות מציעה מתכון לסלט ירקות חגיגי

מצרכים:

חבילה של עלי בייבי

20- 30 עגבניות שרי, חצויות

אבוקדו בשל, קלוף וחתוך לחתיכות בינוניות

8 – 10 זיתי קלמטה

1/3 כוס גבינת פטה מפוררת

לרוטב ויניגרט דבש-חרדל

1  כף שמן אבוקדו אורגני של "תבואות"

4  כפות שמן זית כתית

1 - 2 כפיות דבש

1 כפית שטוחה של חרדל (רצוי דיז'ון חלק)

1.5 כפות מיץ לימון

1.5 כפות חומץ הדרים

מלח, פלפל לבן לפי הטעם (לזכור שהגבינה והזיתים מוסיפים מליחות)

 

אופן ההכנה:

           לערבב היטב את כל חומרי הרוטב בצנצנת קטנה

           לערבב את הירקות בקערה מתאימה. לתבל ברוטב ולערבב ביחד. רצוי לחתוך את העגבניות והאבוקדו רק סמוך להגשה


צילום המנה להמחשה בלבד.



 לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...