יום חמישי, 7 בספטמבר 2023

ממרח לימון חדש מסלטי משני ומתכון חגיגי לדג לברק בממרח לימון וירקות

יצרנית הסלטים "משני" משיקה סלט פרמיום חדש - ממרח לימון


ממרח הלימון של חברת משני נחשב במשך שנים לסוד כמוס בתעשיית המזון. אין מסעדה או דוכן המוכרים סנדוויץ' טוניסאי שלא מכירים אותו, הטעם הביתי והמיוחד שלו קנו לו קהל מעריצים נאמן. כעת לראשונה, משיקה חברת "משני" את ממרח הלימון כסלט פרמיום, שיימכר באריזת 300 גרם בחנויות הרשת וברשתות המזון.

ממרח הלימון של "משני" עשוי מלימונים טריים ועל פי מתכון בלעדי של החברה הנשמר בקפידה לאורך השנים. 
הממרח בטעם נפלא עשיר ונוסטלגי של לימון, בשילוב עם חריפות, מתאים לשימוש בכריכים, במיוחד בסנדוויץ' טוניסאי, ויעשיר כל תבשיל דגים, בשר, עוף וירקות. 

ממרח הלימון מצטרף לליין סלטי משני הכולל מבחר ענק של סלטים ביתיים באיכות פרמיום בהם חומוס משני, טחינה ירוקה, מטבוחה חריפה, פטריות חמות, סלט ביצים, זיתים מרוקאיים ועוד.


הצעה למתכון חגיגי לרגל ראש השנה וחגי תשרי:
דג לברק בממרח לימון עם ירקות

מצרכים (לכ-4 מנות):
2 יח׳ דג לברק מפולט ונקי מאידרות
1/4 ממרח לימון של "משני" (אריזת 300 גרם)
4 תפו״א בינוניים
1 חב פלפלים קטנים (טינקרבל)
1/2 ראש ברוקולי
2 כפות שמן זית לתיבול
1/4 כפית מלח ופלפל

אופן ההכנה:
1. חוצים כל פילה דג לחצי, מורחים ממרח לימון של משני ומשהים למשך 20 דקות לפחות.
2. מחממים תנור לחום גבוה (כ-250 מעלות).
3. מבשלים במי מלח את תפוחי האדמה בשלמותם, מקלפים ופורסים לפרוסות. חותכים את הברוקולי לתפרחות.
4. מתבלים את תפו״א, הברוקולי והפלפלים בשמן זית, מלח ופלפל.
5. צולים בתנור את תפו״א והברוקולי עד השחמה.
6. צולים את הדג והפלפלים כ-7 דקות.
7. מסדרים על צלחת הגשה את הדג והירקות ומגישים בתוספת תלוליות ממרח לימון על הצלחת. בתיאבון!





 לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק: 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...