יום שני, 6 באפריל 2015

le bistro bar במתחם עזריאלי חולון


במתחם עזריאלי, שהינו יחסית חדש בחולון, יש בעיקר משרדים, אך נפתחו גם רשתות של מסעדות, ביניהן נמצאת Le bistro BAR. לא מדובר ברשת וזאת מסעדת הביסטרו הראשונה בעיר.
המקום מציע טעמים מוכרים ממסעדות ביסטרו בפריס ובניו יורק, לצד מנות ישראליות אהובות.

האווירה מאוד נעימה ורגועה, שולחנות עץ כבדים וספות נוחות הניצבות לאורך המסעדה. השולחנות לא צפופים ויש דיי מקום והרבה חלונות מסביב.
 המסעדה עוצבה בהשראת מסעדות ביסטרו בעולם, ומתפרשת על שטח עצום של כ-500 מ"ר שכולל גם ישיבה בחוץ בימי הקיץ.
הסגנון הניו-יורקי פריזאי מתבטא בציורי ענק מקוריים של פריז בתחילת המאה הקודמת. 
בר ישיבה גדול ומאסיבי שניצב בכניסה מציע תפריט אלכוהול עשיר. שולחנות עץ כבדים וספות נוחות הניצבות לאורך המסעדה יוצרות אווירה ביתית וחמה. לצד כל אלה יש תאורה חמה ומוסיקה נעימה שמותאמת לשעות השונות של היום, המשלימים את האווירה.

פתחנו עם מנה ראשונה של כבד קצוץ המוגש עם ריבת בצל, מלפפון חמוץ וברוסקטות בצד (29 ש"ח).


 
נהננו מאוד מהמנה הזאת. 

חשוב לציין שלמסעדה יש מאפיה במקום, בה אופים את הלחמים, שניתן לקנות ולהזמין גם בנפרד ובהרכבים מיוחדים כמו לחם זיתים ועוד, וגם הברוסקטות של המנה הזאת הוכנו במקום. 

זו המאפיה של המקום, צילמתי אותה כשהמסעדה היתה לקראת סגירה. 

למנה עיקרית ביקשנו המלצות מהמלצרית. 


בת הליווי שלי היתה אמא שלי, ולה התחשק להזמין המבורגר (57 ש"ח).

בשר ההמבורגר נטחן במקום.

ההמבורגר היה עשוי במידה המבוקשת וטעים. 

חייבת לציין שגם הצ'יפס היה טעים מאוד. 




אני הזמנתי את מנת הקבב עם תוספת מומלצת של סירות תפוחי אדמה (54 ש"ח).

בתפריט צויין "קבב אוריינטאלי", והקבבים מגיעים על מקל קינמון, אני פחות מחבבת את השילוב של קינמון עם הבשר, בביס הראשון, ניחוח הקינמון ישר נכנס לי לאף וקצת התאכזבתי, אך בהמשך כבר לא הרגשתי את הקינמון. 


 
אני חובבת קבבים, אך ממעיטה להזמינם במסעדות בחוץ. גם בשר הקבב נטחן במקום, והוא היה עשוי גם כן היטב ועסיסי עם שילוב תיבול טעים. 

המנה מוגשת עם סלט עגבניות מרענן וחמצמץ.

סירות תפוחי האדמה טעימים, באופן אישי, היתי מעדיפה אם תפוחי האדמה היו פחות גדולים, אהבתי יותר את הצ'יפס.

שתינו מיץ תפוזים סחוט במקום (15 ש"ח)

בניתי על קינוח טעים אבל פשוט לא נשאר מקום בבטן! 


התפריט בניצוחו של השף עימאד שורבג'י, שזכה במדליית כסף בתחרות "גביע העולם בבישול" בלוקסמבורג ובפרסים בתחרויות נוספות בעולם.

לה ביסטרו בר מציעה ארוחות בוקר המוגשות עד השעה 17:00. התפריט כולל גם מבחר מנות ראשונות, ביניהן קרפצ'יו סלק, קרפצ'יו בקר, כרובית בטחינה ועוד ומגוון מנות עיקריות, בין השאר מבחר מנות פסטה תוצרת בית ברטבים שונים, ניוקי ערמונים, פפרדלה עם פירות ים, שלל סלטים בשילובים שונים, פיצות אישיות שנאפות במקום, מחבת פירות ים עם יין לבן על מצע ניוקי, סטייקים, המבורגים וקבבים אוריינטליים שנטחנים במקום, שניצלים עם פירה, סטייק סלמון, טבעות קלמארי ועוד ועוד. 
 בצהריים מוגשות ארוחות עסקיות החל מ-38 ש"ח. 
רשימת הקינוחים מציעה כמה מנות מנצחות, כשהמומלצות ביניהן: עוגת גבינת פירורים צרפתית ועוגת הבית ביסקויט שוקולד.

במקום יש 170 מקומות ישיבה וקיימת אפשרות לקיים בה אירועים סגורים בתיאום מראש. 


LE BISTRO BAR פועל 7 ימים בשבוע, החל מהשעה 8:00 בבוקר ועד אחרון המבקרים.

http://lebistro.rest.co.il/

https://www.facebook.com/LaBistroHolon?fref=nf





  לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...