יום שני, 1 ביוני 2015

סדרה חדשה של רטבי שמנת ורעיונות לשדרוג מנות + מתכון לפלפל ממולא בפתיתים עם רוטב רוזה - טעים וקל להכנה!


לכבוד חג השבועות מחלבות גולן השיקו רטבי שמנת מוכנים בטעם אלפרדו, רוזה ופטריות.





הרטבים מאפשרים הכנת מנות עם רטבים כמו במסעדה, במהירות שיא!

כמובן שאפשר לגוון ולשדרג איתם את הפסטות או להכין תפוח אדמה מוקרם. כל מה שמוקרם...יאמממ...

כל הרטבים מתאימים להכנת פסטה מוקרמת ואני גם מאוד אוהבת תפוח אדמה מוקרם, אך הילדים שלי לא חובבים תפוח אדמה, לכן אני לא מכינה לעתים קרובות.





לרוטב פטריות טיגנתי קודם בצל, מעט שום ופטריות במחבת ובסוף הוספתי את רוטב השמנת של מחלבות הגולן. 



את הרטבים לא צריך לבשל, רק לחמם. 



בנוסף שדרגתי עם רוטב הרוזה את השקשוקה.


הכנתי רוטב לשקשוקה כמו שאני רגילה ואז שפכתי מעט מרוטב הרוזה של מחלבות רמת הגולן, עירבוב ונתתי לזה להתבשל מעט ביחד.


יצא מעדן, רוטב סמיך עם טעם משודרג! 





בפעם נוספת ניסיתי מנה של פלפל ממולא בפתיתים עם רוטב רוזה של מחלבות גולן.

הרעיון של פתיתים מוקרמים, פחות מוכר, וגם אני ניסיתי את זה בפעם הראשונה. חייבת להגיד לכם שזה יצא ממש ממש טעים, כל השילוב של הפלפל עם הפתיתים בתוספת הרוטב וגבינה צהובה פשוט מעדן! 

ואת כל המנה הזו הכנתי בדקות ספורות!!


את הפתיתים בישלתי מראש, ערבבתי בקערה עם רוטב רוזה.


בעזרת כף מילאתי את הפלפלים ומעל סגרתי עם גבינה צהובה.




את הפלפלים הכנסתי למעט זמן בתנור, עד שהם התחילו להתרכך והגבינה נמסה. מכיוון שזה היה לזמן קצר הפלפל לא התרכך יותר מידי.




כמה קל, כמה טעים!



סדרת רטבי השמנת החדשה של מחלבות רמת הגולן פותחה יחד עם השף אבי שטייניץ ומיוצרת מירקות טריים ושמנת.



הרטבים מתאימים לשילוב במגוון רחב של מאכלים, כמו: פסטות, פשטידות, לזניות, דגים ומאכלים נוספים.
 להשיג ברשת שופרסל.


  לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

תגובה 1:

  1. תגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.

    השבמחק

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...