לכבוד חג השבועות מחלבות גולן השיקו רטבי שמנת מוכנים בטעם אלפרדו, רוזה ופטריות.
הרטבים מאפשרים הכנת מנות עם רטבים כמו במסעדה, במהירות שיא!
כמובן שאפשר לגוון ולשדרג איתם את הפסטות או להכין תפוח אדמה מוקרם. כל מה שמוקרם...יאמממ...
כל הרטבים מתאימים להכנת פסטה מוקרמת ואני גם מאוד אוהבת תפוח אדמה מוקרם, אך הילדים שלי לא חובבים תפוח אדמה, לכן אני לא מכינה לעתים קרובות.
את הרטבים לא צריך לבשל, רק לחמם.
בנוסף שדרגתי עם רוטב הרוזה את השקשוקה.
הכנתי רוטב לשקשוקה כמו שאני רגילה ואז שפכתי מעט מרוטב הרוזה של מחלבות רמת הגולן, עירבוב ונתתי לזה להתבשל מעט ביחד.
יצא מעדן, רוטב סמיך עם טעם משודרג!
בפעם נוספת ניסיתי מנה של פלפל ממולא בפתיתים עם רוטב רוזה של מחלבות גולן.
הרעיון של פתיתים מוקרמים, פחות מוכר, וגם אני ניסיתי את זה בפעם הראשונה. חייבת להגיד לכם שזה יצא ממש ממש טעים, כל השילוב של הפלפל עם הפתיתים בתוספת הרוטב וגבינה צהובה פשוט מעדן!
ואת כל המנה הזו הכנתי בדקות ספורות!!
בעזרת כף מילאתי את הפלפלים ומעל סגרתי עם גבינה צהובה.
את הפלפלים הכנסתי למעט זמן בתנור, עד שהם התחילו להתרכך והגבינה נמסה. מכיוון שזה היה לזמן קצר הפלפל לא התרכך יותר מידי.
כמה קל, כמה טעים!
סדרת רטבי השמנת החדשה של מחלבות רמת הגולן פותחה יחד עם השף אבי שטייניץ ומיוצרת מירקות טריים ושמנת.
להשיג ברשת שופרסל.
לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:
תגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.
השבמחק