יום חמישי, 9 ביולי 2015

מתכון לפירה מזולף


פירה מזולף - זו מנה יפיפיה וגם טעימה, בטעם של תפוח אדמה בתנור עם קראסט וגם מאוד קלה להכנה.



הוראות הכנה:

1. בישלתי כ-5 תפוחי אדמה.

כדאי לקלף ולחתוך אותם לחתיכות ולבשל במים עם מעט מלח עד שיהיו רכים כדי שיהיה קל לרסק אותם. 


2. מחכים שתפוחי האדמה יצטננו מעט ומרסקים אותם לפירה.

(בזמן הזה מדליקים את התנור להתחממות מראש)


3. הוספתי:

כרבע מיכל שמנת צמחית קוקוס של אלפרו.
השמנת קוקוס נתנה לפירה טעם עדין ומיוחד, אך אפשר להמיר בכל שמנת לבישול שתרצו. 
 (אפשר לקרוא כאן בפוסט עוד על שמנת קוקוס של אלפרו.)


 כ-5 כפות שמן זית

ביצה 

מלח ופלפל לפי הטעם


4. לערבב הכל לעיסה אחת, שתהיי חלקה ככל האפשר.


5. מכניסים את העיסה לשקית זילוף עם צנטר כוכב. 


6. על תבנית עם נייר אפיה מזלפים "פרחים" מהפירה. 


7. אופים כ-20 דקות או עד שמזהיב על 180 מעלות.


 



  לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...