יום שני, 14 במרץ 2016

קמח בעיצוב מיוחד לכבוד פורים כולל מתכון

הטחנות הגדולות של א"י שוב מציגים אריזה מיוחדת לקמח הלבן לכבוד החג, הפעם בסימן חג פורים משולב באיורים של אוזני המן ובנוסף, קופסת פח מהודרת ורב שימושית שמתאימה לאיחסון הקמח. 


העיצוב בסגנון רטרו ועיצוב קופסת הפח תואמת לזו של הקמח.

על אריזת הקמח תמצאו גם מתכון לאוזני המן.






להלן המתכון להכנת אוזני המן המוצג על גבי אריזת הקמח:
(להכנת 15-24 יחידות)
חומרים לבצק:
120 גרם חמאה
50 גרם אבקת סוכר
ביצה1  
גרידה מחצי לימון
1 כפית תמצית וניל
180 גרם קמח לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
50 גרם שקדים טחונים


אופן ההכנה

1. מעבדים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה.

2. מוסיפים ביצה, גרידת לימון ותמצית וניל.

3. מוסיפים את הקמח והשקדים הטחונים ומעבדים מעט עד לאיחוד הבצק. מניחים את הבצק למנוחה בצד כ- 30 דקות.

4. מרדדים את הבצק למלבן בעזרת מערוך. קורצים עיגולים לגודל הרצוי בעזרת כוס או מקד לעוגיות, ממלאים במלית ועוטפים למשולש.

5. אופים 10-12 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, עד שהשוליים מזהיבים.

6. ניתן לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה.



אריזת הקמח של "הטחנות הגדולות של א"י", מחיפה, נמנית בסדרת החגים המיוחדת של החברה, שאף זכתה בפרס הזהב לשיווק בתחרות האריזות העולמית היוקרתית לשנת 2015, Worldstar packing awards.

הסדרה המיוחדת כוללת חמש אריזות חגיגיות של קמח לבן בעיצוב מיוחד, לראש השנה, חנוכה, פורים, שבועות ויום העצמאות. 

מהדורה מוגבלת. 

כשרות בהשגחת הרבנות הראשית חיפה, וכשרות מהדורת של בד"צ העדה החרדית ירושלים. 

מחיר: כ-3-4 ש"ח (לאריזה של 1 ק"ג קמח)

להשיג ברשתות ובחנויות: 




אני הכנתי לראשונה אזני המן והתחשק לי להתנסת במגוון המילויים שיש לי בארון. (על חלקם כתבתי סקירות בבלוג)


במקצת מאוזני ההמן שמתי שוקולד, בחלקם שוקלד תפוז, ולאחרים- חמאת בוטנים עם פצפוצי שוקולד, ממרח שקדים (נגמר לי ממרח החלבה) וריבת חלב.

אתר הבית עם מתכונים נוספים: http://www.hagdolot.co.il/
פייסבוק


 לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...