יום ראשון, 10 באפריל 2016

מי שאוהב מיונז חייב להכיר את Mayo Gourmet



ממרחי מיונז חדשים ב-4 טעמים! 


אני חייבת להודות שאני אוהבת מיונז, כממרח, ולפעמים גם כתיבול בסלטים או כרוטב, אבל משתדלת כמובן לא לאכול הרבה מיונז ומידי פעם ככה מרשה לעצמי איזו כמות קטנה, כשממש בא לי. 

בנוסף, אני אוהבת תיבולים, ממרחים ורטבים, כנראה שהבן שלי יצא בקטע הזה עלי וגם הוא מאוד אוהב להוסיף לאוכל שלו תבלינים ורטבים. 

כך שלאנשים כמונו, ממרחי המיונז החדשים, "Mayo Gourmet", הם הצלחה גדולה! 

הם קודם כל טעימים, מסתתר בהם הטעם והמרקם, הקרמי הזה של המיונז, אבל הטעמים השונים נותנים גיוון וכיוון חדש למאכלים בו אתם משלבים אותו. 

אפשר לשדרג באמצעות הממרחים מגוון של מאכלים, על פי דמיון וחשק שלכם. 
טעמי הממרחים מכוונים לפי סגנונות מטבחים - אמריקני, מקסיקני ותאילנדי. 


הממרחים מוצעים ב-4 טעמים:

  • בטעם שום קלוי (Toasted Garlic Mayonnaise)
מתאים להכנת כריכי עוף ופסטרמה, לשילוב ברטבי סלט, להגשה עם צ'יפס, שניצל ועוד. 
תענוג לכל אוהבי השום... 


  • בחריפות מעודנית (Kickin' Buffalo Mayonnaise)
בטעם אמריקני פופולרי, מתאים מאוד לתיבול של כנפי עוף (לפני הצליה), לממרח לכריכי בשר, להגשה עם צ'יפס ועוד.

  • בטעם פלפל צ'יפוטלה קלוי (Roasted Chipotle Mayonnaise)
התוספת כאן היא פלפל מקסיקני חריף בשם צ'ילי צ'יפוטלה. הממרח מתאים מאוד כמטבל חריף לצד נאצ'וס, צ'יפס וירקות טריים.
(הממרח מיונז הזה חלבי)
  • בטעם סרירצ'ה (Srircha Mayonnaise)
גם הממרח הזה בתוספת פלפל חריף ומתאים לכיוון האסיאתי, לדוגמה כמטבל חריף לסושי, כבסיס לרטבים תאילנדיים ובכלל למתכוני עוף ובשר. 
ממרח לחובבי תיבול חריף במיוחד. 



אנחנו קיבלנו להתסנות את הממרחים בטעמים של שום וסרירצ'ה. מיונז סרירצ'ה אכן מעט חריף, מתובל בטעמים. קצת פחות התחברנו, אבל זה עניין של טעם. 
לעומת זאת, המיונז בטעם שום, נכנס אצלי חזק לתפריט, אצלנו במשפחה חובבי שום והמיונז בטעם שום, מידי פעם מרגישים חתיכות קטנטננות של שום. הממרח מיונז הזה משתלב מבחינתי מצויין במגוון מנות, בכריכים או כתוספת לארוחה. 



כל הממרחים מגיעים בבקבוק לחיץ, נוח לשימוש. 

הצעה למתכון טעים וקל:

שוקי עוף במיונז שום


מצרכים:
6-8 שוקי עוף טרי
2-4 כפות מיונז שום לציפוי
פירורי לחם  / פנקו מתובלים במעט מלח ופלפל

אופן ההכנה:
·        מעשים היטב שוקי עוף במיונז שום
·        מניחים במקרר לחצי שעה
·        מצפים בפירורי פנקו או פרורי לחם.
אופים בחום של 200 מעלות עד שהציפוי זהוב והעוף מוכן לגמרי ( בסביבות 30 דקות ).



מוצרים כשרים פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל, ובהשגחת ה-OU ניו-יורק ארה"ב, למעט ממרח המיונז בטעם פלפל צ'יפוטלה שהוא כשר חלבי. 

מחיר: 19-23 ש"ח

להשיג ברשתות: טיב טעם, סטופ מרקט ומעדניות ברחבי הארץ.

חברת "מאכלי עולם", יבואנית מוצרי מזון, ביניהם הסדרה החדשה "Mayo Gourmet", מתוצרת חברת Woeber's האמריקנית והקרקר סנדוויץ' המוכר עם שכבת הגבינה בפנים ואת ממרח המרשמלו, עליו כתבתי כאן




   לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...