יום ראשון, 28 באוגוסט 2016

קינוח על בטוח עם יטבתה וקינוחי שמנת שונים + קופון הנחה מצורף



תמונה מאתר יטבתה

עם סדרת קינוחי השמנת החדשים של יטבתה, אפשר להכין קינוחים טעימים ומרשימים בקלי קלות, בלי הרבה מאמץ ובלי ללכלך את המטבח יותר מידי. 

כל מה שצריך לעשות זה לערבב, לקרר ולמזוג! 

בסדרה שלושה קינוחים שונים: 
פנקוטה 
פלאן קרמל
קרם ברולה 


כולם נראים מגרים וכולם פשוטים להכנה. 
אנחנו ניסינו בראשונה את הפלאן קרמל.

הוראות ההכנה הן פשוטות למדי:
מוזגים את תכולת הקרטון לתוך סיר על האש, מערבבים כל הזמן עד לרתיחה. 
מורידים מהאש ומוזגים לקערה או קערות אישיות (שמתאימות לחום).
מכניסים למקרר.


מה יותר קל מזה? 
על האריזה יש גם מתכון לקרם קרמל, עם שמנת מתוקה וסוכר שמבשלים. אני דילגתי על השלב הזה ופוררתי מעל עוגיות קרמל. 

הפלאן יצא טעים, בטעם עדין של קרמל, מרקם נעים, דומה לפודינג. 

לקינוח שמנת פלאן קרמל של יטבתה רק 9% שומן 



בעלי קיבל כנראה חשק, ראה את הקינוח השני שהיה לנו במקרר, קרם ברולה, והכין גם אותו במפתיע! 

אופן ההכנה על אותו עיקרון, שופכים לסיר, בוחשים עד לרתיחה ומעבירים לקערה או קערות אישיות. 

קרם ברולה אני אוהבת במיוחד, אם אני רואה את הקינוח הזה בתפריט של מסעדה, הלב שלי עושה קפיצה קטנה, אבל מבחינתי זה קינוח של מסעדה ולא משהו שהיתי מעיזה להכין בעצמי. 
עכשיו שהוא בסדרה של קינוחי השמנת של יטבתה, אני יכולה בקלות להכין גם בעצמי בבית.

אין לנו מבער ולכן אימצתי את הפתרון השני שמוצע על גבי האריזה. מפזרים שכבה דקה של סוכר חום ושמים במקרר. 

יצא קינוח שמנת-גבינתי טעים מאוד! 

לטעמי, טעים עוד יותר מהפלאן קרמל.

לקרם ברולה של יטבתה 19% שומן


פתרון מושלם לפנק את בני המשפחה והאורחים, הכנה של קינוח חגיגי מרשים וטעים במינימום מאמץ. 

מצורף קופון הנחה:
http://bit.ly/yutvata 



  לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...