יום שבת, 4 באוגוסט 2018

מגנום בר תל אביב 2018


זה כבר הפך להיות מסורת - זו השנה התשיעית שמגנום בר נפתח בנמל תל אביב. אז קפצנו לבקר גם השנה כדי להינות מארטיקים מעוצבים וטעימים של מגנום.

הפעם מגנום יצא בשיתוף פעולה עם השף יוסי שטרית, שף המסעדות "קיטשן מרקט" ו"משייה" ושופט בתוכנית "משחקי השף".



המגנום בר נפתח למשך חודש אחד בלבד, סך הכל זה גם החודש הכי לוהט - חופש גדול, שיא הקיץ, מחפשים פעילויות וכמובן להתאוורר ולהצטנן. 

למי שלא יצא להכיר, במגנום בר אפשר למצוא שלגוני מגנום על בסיס שמנת שאותם מצפים במקום בציפויי שוקולד ותוספות שונות ובסוף מקבלים שלגון מגנום מעוצב ומפנק. 



סך הכל בתפריט 10 שלגונים, זו הפעם הראשונה שהתפריט קבוע (בעבר היה אפשר לבחור בנפרד את סוג הציפוי ואת התוספות). 
השלגונים השונים נוצרו בהשראת קינוחים מוכרים.


השנה, בין שלגוני הגורמה ניתן למצוא גם שלגונים שיצר השף שטרית.



יוסי שטרית הכין במסגרת שיתוף הפעולה 3 שלגוני מגנום גורמה בהשראת קינוחים האהובים עליו, עם טביעת ידו המאופיינת בטוויסט ים תיכוני למנות קלאסיות:

בקלאווה של קיץ- מגנום שוקולד בציפוי שוקולד חלב בתוספת תערובת בקלאווה של אגוזים מסוכרים, פיסטוקים, ורדים מיובשים ושברי בצק פילו.

 צ'יזקייק קיטשן מרקט- הקינוח הקלאסי והמיוחד של מסעדת הקיטשן מרקט בגרסת המגנום בר: מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן בתוספת קרם גבינה וסבלה זיתים שחורים.



פאי לימון- מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן בתוספת קרם גבינה, ג'ינג'ר מסוכר עלי לואיזה וזילוף ג'ל לימון. 



עוד בתפריט המגנום בר:

יוניקורן- מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן צהוב בתוספת קצפת סגולה, כוכבי סוכר צבעוניים ומיני וופל.

שלגון זה, נראה לי האטרקציה, בעיקר לעין ולילדים.הילדים  שלי עפו על זה וכבר ביקשו להגיע שוב לאכול את המגנום חד-קרן. 

קשת בענן- מגנום וניל בציפוי שוקולד חלב בתוספת סוכריות צבעוניות ומיני מרשמלו. 

דאבל וופל בלגי- מגנום דאבל קרמל בציפוי שוקולד חלב בתוספת  צ'אנק וופל בלגי, גבישי סוכר וזילוף מייפל.  

פאבלובה פרי יער- מגנום דאבל פרי יער בציפוי שוקולד חלב בתוספת שברי מרנג ורוד ולבן וקולי פירות יער.

אני באופן אישי מאוהבת במגנום דאבל פרי יער, והשלגון הזה לבד עם הרוטב פירות יער מספיק לי.  




טירמיסו Inside/Out- מגנום וניל בציפוי שוקולד מריר בתוספת עוגיית ביסקוטי טבולה בקפה, קרם ווניל ואבקת קקאו.






טילון Inside/Out- מגנום דאבל שוקולד בציפוי שוקולד חלב בתוספת קרם וניל, עיגול וופל טבול בשוקולד מריר ושבבי שוקולד קפה.

מגנום אפוגטו- מגנום וניל בציפוי שוקולד מריר המוגש טבול באספרסו.




לנוחות הקהל נוספו השנה עמדות הזמנה דיגיטליות עם מסכי מגע, המאפשרות הזמנה מהירה ותשלום עצמאי בכרטיס אשראי, ללא צורך להמתין בקופות.


בהתאמה לקונספט "שחררו את החיה שבכם", הלקוח מתוך קמפיין מגנום דאבל, המגנום בר יעוצב באלמנטים חייתיים וכן תפריט השלגונים יהיה נועז ומפנק מאי פעם. 


מחיר: כל שלגון 10 ש"ח, למעט מגנום אפוגטו: 15 ש"ח

פתוח לקהל הרחב החל מה-24.7 ועד ה- 25.8

מגנום בר - רחבת הדק הצפוני של נמל תל אביב
שעות פתיחה: א'-ה' 17:00 ועד 23:00, מוצ"ש 21:30 ועד חצות 



מגנום מבית גלידת שטראוס של יוניליוור, מגנום בר מנוהל ומופק ע"י חברת טרגט מרקט.




 לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...