יום רביעי, 12 בספטמבר 2018

בונז'ור ולתנור סדרת מוצרים לאפייה ביתית מתרחבת עם מאפים חדשים



בתחילת השנה, מאפיית בונז'ור השיקה סדרה חדשה של מאפי שמרים, להכנה קלה בבית - בונזו'ור ולתנור.
המאפים מגיעים במצב מוכן לאפייה, קפואים ומה שנותר לנו לעשות בבית הוא להבריש את המאפים ולהכניס לתנור. להינות מהריח של האפייה שמתפשט בבית ולאחר מכן להתענג ממאפים טעימים. 

כעת בונז'ור מרחיבה את הסדרה עם שלושה מוצרים חדשים, גם הם קלים להכנה וטעימים. 
המוצרים החדשים הם מאפה נוגט, מאפה תפוחים ורוגלך קינמון.

בגלל שאני מאוד אוהבת קינמון, מיד ניסיתי את הרוגלך קינמון.
כפי שציינתי, רק מוציאים מהאריזה, ללא צורך בהפשרה, מברישים מעל (אני הוספתי קצת שומשום) ומכניסים לתנור.



הריח התפשט בכל הבית, המאפה הראשון היה פשוט מעולה, חמים, טרי וטעים. 

במשפחה שלי, אני זאת שהכי אוהבת מאפים עם תפוחים אבל שמרתי אותם לימי החג של ראש השנה. 🍏

את סדרת המאפים מומלץ לשמור במקפיא למקרה שבאים אורחים, לאירועים ומסיבות, לשבתות וחגים, בעצם לכל הזדמנות, גם מבוגרים וגם ילדים יהנו מן המאפים







לדברי עינת פלד, מנהלת השיווק של בונז'ור: "בונז'ור הוא מותג חזק וותיק המוכר לצרכן מעולם  המאפיות. במוצרי בונז'ור ולתנור עשינו מהלך אמיץ מאוד משני היבטים. ראשית בונז'ור נכנסת לראשונה למדף בסופר ופוגשת את הצרכן באופן ישיר. שנית יצרנו כאן קטגוריה צרכנית חדשה לחלוטין, מוצרי בצק שמרים לאפייה ביתית שהצרכן והשוק טרם התנסו בהם. לראשונה הצרכן קיבל אפשרות לקנות מוצרי בצק שמרים קפואים שכל תהליך האפייה שלהם נעשה בתנור הביתי, מדובר במהפכה של ממש.
את הסדרה והמהלך כולו ביססנו על מחקרים רבים שערכנו, כך שהיינו בטוחים בהצלחתנו, אך עדיין לראות את היווצרות הקטגוריה הזו היא דבר מרשים ביותר."





ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות. 

כשר בהשגחת בד"צ העדה החרדית


פוסט על סדרת המוצרים הראשונה של בונז'ור ולתנור אפשר לקרוא כאן:
https://hamigvan.blogspot.com/2018/01/bonjourtanur.html



 לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...