יום שלישי, 15 בספטמבר 2020

לכבוד חגי תשרי, "נפטון" מציעה תערובות תיבול ורוטב שום ודבש איכותיים



לכבוד חגי תשרי, "נפטון" מציעה תערובות תיבול ורוטב שום ודבש איכותיים, להכנת מגוון מנות חגיגיות וטעימות.

חברת "נפטון" (משנת 1990), מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים מציעה
לכבוד חגי תשרי רוטב שום ודבש ומגוון תערובות תיבול איכותיות, להכנת מנות חגיגיות וטעימות.

נפטון מציעה גם מתכונים נהדרים וקלים להכנה, המתאימים לחגים ולכל השנה: 
פילה סלמון עסיסי ברוטב שום ודבש, כרוב ניצנים בתערובת תיבול פילדלפיה וניוקיס בתיבול תערובת פלפל לימון, בצל ושמן זית. 


במבחר מוצרי נפטון לחגים:
רוטב שום ודבש: מכיל מלח, מלח לימון, שום, דבש, רוטב עגבניות ועוד. מתאים לבישול, תיבול ולמרינדות. 
חזה עוף במרינדת רוטב שום ודבש
חזה עוף במרינדת רוטב שום ודבש


תערובת פלפל לימון: מכילה פלפל שחור ולימון - לאוהבי הטעם החמוץ-חריף. התערובת אופיינית לדרום אפריקה ומתאימה לבשר, עוף, דג, אורז, ירקות מבושלים וסלטים. 

תערובת פילדלפיה: מכילה פפריקה, שום, גרגירי חרדל, כמון, פלפלים ועוד. טעם התערובת הארומטית, שמקורה בניו אורליאנס ארה"ב, פיקנטי ומתקתק. מתאימה לתיבול כל סוגי הבשרים והעופות, דגים, תפוחי אדמה, אורז, מוקפצים, ירקות בתנור, פשטידות וגם לסלטים כמו סלט כרוב וסלק טרי.

רעיון למתנה יפה ושימושית: סדרת תבלינים איכותיים במטחנות שקופות ומהודרות - לשנה מתובלת ועשירה בטעמים!

 

ניתן להרכיב מארז יפה ממספר מוצרי תיבול של נפטון. 

סדרת המטחנות כוללת:

•           מלח ים אטלנטי מתובל - המכיל מלח ים טבעי ותבלינים

•           פלפל שחור – המכיל גרגרים שלמים של פלפל שחור

•           תערובת סטייק מונטריאול - המכיל פלפל שחור, מלח גס, שום גבישי, בצל יבש ועוד

•           פלפל 4 העונות - המכיל גרגרי פלפל ירוק, אדום, שחור ולבן

•           תערובת טוסקנה - המכילה מלח גס, שום, פלפלים, תבלינים ועשבי תיבול

  

כשרות פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע. 
מחיר תערובות התבלינים: 9.90 – 12.90 ש"ח (לאריזה במשקל 100 – 150 גרם);
מחיר רוטב שום ודבש: 10.90 – 13.90 ש"ח (למשקל של 360 גרם).
מחיר המטחנות: 12.90-15.90 ש"ח
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסי השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.



"נפטון" מציעה מתכונים טעימים לחגי תשרי:

פילה סלמון עסיסי בשמן זית ורוטב שום ודבש


מצרכים:
1.5 ק"ג נתחי פילה סלמון
2 כפות שמן זית כתית
1 כפית שמן זית
1 רוטב שום ודבש של נפטון
1 כף רוטב סויה של נפטון
1 כף חמאה (לארוחה בשרית, להחליף במחמאה) רכה

אופן ההכנה:
 לערבב את כל החומרים (למעט כפית שמן הזית) ולעסות את נתחי הפילה, להניח בקערה ולכסות בניילון נצמד. לשים במקרר ל-20 דקות
  לחמם מחבת נון סטיק כבדה. רק כשהיא חמה – לשים בה כפית שמן זית ולהניח בה את נתחי הפילה – צד העור כלפי מטה (גם אם העור הוסר)
  לטגן 5 דקות מצד אחד, ורק אז להפוך לצד השני. לטגן עוד 3 דקות בדיוק

** להניח את הנתחים במחבת המכילה אותם בנוחיות. אם אין מקום לכולם בו זמנית, לטגן ב 2-3 סבבים
** אפשר להגיש את הדג בטמפרטורת החדר
** אם מכינים מראש והכוונה היא לחמם מאוחר יותר את הדג בתנור: לטגן רק 4 דקות מצד אחד ו-2 דקות מהצד השני, כדי שהדג לא יתייבש
** הצעה: להגיש עם שעועית ירוקה עדינה וחלוטה, ולתבל במעט פלפל שחור גרוס של נפטון


כרוב ניצנים בתיבול תערובת פילדפיה


מצרכים:
1 אריזה של כרוב ניצנים קפוא
1/4 כוס שמן זית כתית
1 כפית תבלין פילדלפיה של נפטון
1 כפית מלח בישול
מעט מלח אטלנטי

אופן ההכנה:
 מרתיחים מים בסיר ומוסיפים כפית מלח בישול. מניחים מעל הסיר שושנת אידוי ושמים בה את כרוב הניצנים הקפוא. מאדים כ-10 דקות. מסירים ומצננים
 חוצים כל כרוב לשניים
 מחממים מחבת כבדה וטובה (רצוי נון סטיק). כשהיא חמה, מוסיפים את השמן, מחכים כמה שניות ומוסיפים את הכרוב. מפזרים מעל את תערובת הפילדלפיה ומטגנים-מערבבים כ-3 דקות.
 שמים בכלי הגשה מתאים ומפזרים מעל מעט מלח אטלנטי
** אפשר להגיש חם או בטמפרטורת החדר
** בארוחה חלבית אפשר להוסיף כף חמאה בסוף הטיגון, ולהגיש עם גבינת פרמז'ן מגוררת


ניוקי בתיבול תערובת פלפל לימון



מצרכים:
2 אריזות של ניוקי (קפוא, טרי או באריזת ואקום), מוכן עפ"י ההוראות
1 בצל פרוס ו/או 8 יחידות בצל ירוק (חלק לבן בלבד) – חתוך לחצי ופרוס לאורך
4 -5 כפות שמן זית כתית
1 כף שטוחה תבלין פלפל לימון של נפטון
1/2 כוס אגוזי מלך, קלויים במחבת
כמה עלי בזיליקום, חתוכים לאורך

אופן ההכנה:
 לטגן את הבצל לשקיפות בלבד
 כשהניוקיס עדיין חמים, לערבב עם הבצל והשמן בו טוגן. להוסיף את תערובת הפלפל-לימון ולערבב בעדינות
 לשים בקערת הגשה מתאימה, ולפזר מעל אגוזי מלך ובזיליקום
** בארוחה חלבית אפשר להוסיף כף חמאה בסוף הטיגון, ולהגיש גם עם גבינת פרמז'ן מגוררת

פרגית בתיבול תערובת טוסקנה, סילאן ושמן זית כתית

מצרכים:

8  סטייקים פרגית, עם העור

2 - 3 כפות תערובת טוסקנה של נפטון

4 כפות שמן זית כתית

3 כפות סילאן

פרוסות בצל ירוק, לקישוט


אופן ההכנה:

• לערבב תערובת טוסקנה, סילאן ושמן, לעסות את הפרגיות ולהשרותן במרינדה (במקרר) כשעתיים

• לחמם תנור ל-200 מעלות למשך 15 - 20 דקות, בתוכנית טורבו

• להוציא את הפרגיות מהמקרר כחצי שעה לפני הבישול. להעביר לתבנית מתאימה (רוסטר, פיירקס – רצוי עם מכסה, או תבנית תנור)

• לכסות במכסה (אם אין מכסה – להניח נייר אפייה מעל ולאטום סביב ברדיד אלומיניום)

• לצלות 30 - 40 דקות בתנור החם (תלוי בגודל ובעובי הפרגיות). להוציא את התבנית ולהרטיב את הפרגיות ברוטב שנוצר. להחזיר לתנור, ללא מכסה/כיסוי, לעוד 10- 15 דקות

• להגיש עם פרוסות בצל ירוק

** כדי לקבל פסי צלייה על הפרגיות: יש לצלותן על פלנצ'ה (מחבת פסים) משומנת מעט וחמה כ-30 שניות מכל צד, לפני שמשרים אותן במרינדה. 


(תמונות המתכונים להמחשה בלבד, מקור הצילומים: pexels)



"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה (שעלה ב-1980), פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.



 לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...