יום שבת, 26 בפברואר 2022

סדרת פסטה פרמיום טרייה במילוי בשר של פסטה ריקו

חידוש מיוחד ומפנק לאוהבי הפסטות - מעכשיו אפשר להנות מפסטה במילויים בשריים!

חברת פסטה ריקו, החברה המתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית ומשווקת מוצרי המזון מאיטליה, משיקה לראשונה סדרת פסטה פרמיום טרייה בשרית

סדרת המוצרים החדשה כוללת פסטה טרייה בשלושה טעמים: טורטליני ראגו, טורטליני עוף ואניולוטי ראגו. 

הפסטה עשויה מ- 100% קמח דורום איכותי עשיר בחלבון (13 גר' חלבון ב- 100 גר' קמח), ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל וללא אבקות טעם וריח.

מילוי הבשר מנתחי בקר ועוף משובחים, בשילוב רכיבים טבעיים כירקות שורש ותבלינים. סדרת הפסטה הטרייה החדשה של פסטה ריקו תשווק במקפיאים של רשתות המזון ברחבי הארץ באמצעות חברת "תנובה" ותלווה במבצעי השקה מיוחדים.

הפסטה הטרייה אינה דביקה ואינה מפרישה המון עמילן, היא משביעה ואיכותית, קלה ומהירה להכנה בזמינות ושימושיות ישירות מהמקפיא.

סדרת המעדנייה הבשרית כוללת פסטה פרמיום טרייה ב-3 טעמים:

טורטליני ראגו


פסטה מצוננת טרייה מ-100% חיטת דורום איכותית, בצורת טורטליני במילוי בשר בקר מכסה אנטריקוט. הפסטה עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ונהדרת להגשה בהקפצה קלה על המחבת עם ירקות, עם רוטבי עגבניות ,עם ציר בקר מצומצם ועוד..


אניולוטי ראגו

פסטה מצוננת טרייה מ-100% חיטת דורום איכותית, בצורת טורטליני במילוי בשר בקר מכסה אנטריקוט וירקות שורש. הפסטה עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ונהדרת בצריבה קלה במחבת ותוספת ירקות ירוקים, עם רוטבי עגבניות, או על בסיס שמן זית.


טורטליני עוף

פסטה מצוננת טרייה מ-100% חיטת דורום איכותית, בצורת טורטליני במילוי עוף. הפסטה עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ישר מהמקפיא ונהדרת להגשה עם פטריות מוקפצות, רטבים על בסיס שמן זית וירקות טריים ועוד


לדברי שי אלון, מנכ"ל חברת פסטה ריקו, "לאחר השקות מוצלחות של מוצרי פסטה טרייה ורביולי, אנו שמחים להרחיב את ליין המוצרים עם מוצרי פסטה במילוי מכסה אנטריקוט ועוף. זוהי הפעם הראשונה שמושק בישראל טורטליני בשרי ברמת פרמיום,  המוכן לאכילה באמצעות הכנה מהירה ישירות מהמקפיא". לדבריו, פסטה ריקו שמה לה למטרה לחולל מהפיכה במדף הפסטה ולהכניס אל המשפחה הישראלית שימוש בפסטה טרייה בדומה לאיטליה.


← פוסט על סדרת הפסטות הטריות מסוג בוסיאטה של פסטה ריקו אפשר לקרוא בבלוג כאן:

https://hamigvan.blogspot.com/2021/10/pastabusiate.html


חברת "פסטה ריקו" מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית הנושאת את תו האיכות BRONZE DIE, רטבים, קמחים, אורז ועוגיות. פסטה ריקו ידועה בטעם הפסטה המשובח והמיוחד שלה, הטריות, הקמח העשיר בחלבונים והמרקם המעולה, שהפכו אותה לפסטה פרמיום הנמכרת במסעדות שף, במעדניות ובבתי אב בכל רחבי הארץ. בנוסף מייצרת החברה עבור השוק המוסדי והפרטי מגוון רחב של פסטות טריות, כדורי פיצה, רוטבי עגבניות וקינוחים בהם פנקוטה ועוד.


כשרות: בשרי, בהשגחת רבנות מגדל העמק.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 29.90 ₪ לאריזת 300 גרם.

להשיג ברשתות השיווק הגדולות ובמגוון חנויות ומכולות בפריסה ארצית.



לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...