כדורי אורז עם מילוי גבינת קצ'קבל
לכבוד הכנת כדורי האורז, קניתי לראשונה אורז מסוג ריזוטו.
* בתוך סיר
ממיסים חמאה (אפשר גם שמן) ושמים כוס אורז בסיר, מערבבים ומוסיפים כוס מים
רותחים, ממשיכים לערבב ורק אחרי שהמים נספגים, מוסיפים עוד כוס מים. ככה
עושים עם 3 כוסות מים. בסוף מתבלים במלח ופלפל.
* מצננים את האורז ומעבירים לקערה.
* מוסיפים ביצה.
* אפשר להוסיף כף רסק וכף קמח.
* ואז יוצרים כדורים, ובתוך הכדור גומה, לתוכה מכניסים קוביית גבינת קצ'קבל (אפשר לחלופין למלא גם עם גבינת מוצרלה)
* כדאי לשים את הכדורים למשך כמה שעות במקרר כדי שיתקשו.
* בשלב האחרון טובלים כדור בביצה טרופה ואז בפירורי לחם ומטגנים (טיגון עמוק).
הכי טעים לאכול כשחם.
לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה