כבחגים קודמים, גם לכבוד יום העצמאות, הקמח של "הטחנות הגדולות של א"י" שוב לובש חג עם אריזה מעוצבת חגיגית.
על האריזה החגיגית לכבוד יום העצמאות לקמח חיטה לבן בהיר,
מצורף גם מתכון להכנת פיתות ביתיות ישראליות, הרי יום העצמאות הוא גם סוג של יום המנגל הלאומי.
עיצוב האריזה הוא בסגנון רטרו, עם ברכת חג עצמאות שמח.
בהתאם לאריזת הקמח ניתן לרכוש גם אריזת פח מקסימה רטרו, כולל המנון המדינה עליה.
את הקופסה אפשר להניח דרך קבע על מדף במטבח
לאחסון נוח ופרקטי של הקמח ולדקורציה במטבח.
*המוצרים במהדורה מוגבלת.
אני הכנתי מאפינס באווירת יום העצמאות לילדים בגן.
המתכון הוא למאפינס וניל טעים וקל להכנה.
את המתכון המפורט ניתן לראות בפוסט כאן.
וזה המתכון לפיתות שמודפס על גבי האריזה (טרם ניסיתי):
המתכון מתאים להכנת 12 פיתות רגילות
או 24 פיתות קטנות.
חומרים:
770 גרם (5.5 כוסות) קמח לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
1 כף + 1 כפית שמרים יבשים
1 כפית סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
2 כפיות מלח
480 מ"ל (2 כוסות) מים חמימים
חומרים:
770 גרם (5.5 כוסות) קמח לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
1 כף + 1 כפית שמרים יבשים
1 כפית סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
2 כפיות מלח
480 מ"ל (2 כוסות) מים חמימים
אופן הכנה:
שמים קמח, שמרים, סוכר ומים בקערת מיקסר.
לשִׁים במהירות נמוכה בעזרת וו לישה במשך דקה אחת לאיחוד החומרים.
מוסיפים את המלח ומגבירים את מהירות המיקסר לבינונית. ממשיכים ללוש 7-5 דקות, עד לקבלת בצק חלק וגמיש.
מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים (או ל-24 לפיתות קטנות) ומעצבים כל חלק לכדור חלק. מניחים את הכדורים על נייר אפייה משומן, משמנים קלות את הכדורים ומכסים במגבת לחה למשך 10-5 דקות.
מרדדים כל עיגול לדסקית שטוחה. מניחים את הפיתה השטוחה על משטח מקומח קלות ומכסים במגבת חדשה יבשה כדי למנוע התייבשות. מניחים במקום חמים ל-45 דקות. מחממים תנור ל-230 מעלות. מניחים את הפיתות על אבן שמוט או על תבנית חמה ואופים כ-5 דקות עד שהתחתית זהובה והפיתה תפוחה. מוציאים מהתנור ומכסים מיד במגבת נקייה יבשה.
שמים קמח, שמרים, סוכר ומים בקערת מיקסר.
לשִׁים במהירות נמוכה בעזרת וו לישה במשך דקה אחת לאיחוד החומרים.
מוסיפים את המלח ומגבירים את מהירות המיקסר לבינונית. ממשיכים ללוש 7-5 דקות, עד לקבלת בצק חלק וגמיש.
מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים (או ל-24 לפיתות קטנות) ומעצבים כל חלק לכדור חלק. מניחים את הכדורים על נייר אפייה משומן, משמנים קלות את הכדורים ומכסים במגבת לחה למשך 10-5 דקות.
מרדדים כל עיגול לדסקית שטוחה. מניחים את הפיתה השטוחה על משטח מקומח קלות ומכסים במגבת חדשה יבשה כדי למנוע התייבשות. מניחים במקום חמים ל-45 דקות. מחממים תנור ל-230 מעלות. מניחים את הפיתות על אבן שמוט או על תבנית חמה ואופים כ-5 דקות עד שהתחתית זהובה והפיתה תפוחה. מוציאים מהתנור ומכסים מיד במגבת נקייה יבשה.
מוצרי החברה כשרים בהשגחת הרבנות הראשית חיפה,
ובכשרות מהודרת של של בד"צ העדה החרדית ירושלים.
מחיר אריזת קמח חגיגית וקופסת פח מהודרת בעיצוב ליום העצמאות: 15 ש"ח
אפשר להשיג את הקמח החגיגי ליום העצמאות בחנויות
הבאות:
רשת לגעת באוכל, פורטי סטריט רמת גן, מאיה בוטיקטבע, הארץ הטובה הרצליה, רני אורגני, 'המזווה' – חנות אינטרנטית, בחנות המפעל בטחנה ובחנויות מובחרות נוספות.
מידע על חנויות נוספות אפשר
לקבל בדף הפייסבוק של הטחנות הגדולות
או בטלפון: 04-8672137.למידע ומתכונים דף הבית של החברה: http://www.hagdolot.co.il/
לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה